Duurzaam kleding kopen

Wil je graag (beginnen met) duurzaam kleding kopen? Dat kan lastig zijn, want waar vind je duurzame kleding en hoe weet je of een merk duurzaam is? Daar help ik je graag bij. Hier vind je artikelen over duurzame kledingmerken en duurzame shop inspiratie, maar ook tips over hoe je zelf kan leren duurzame merken te herkennen. Happy sustainable shopping!

Shop de look zomer

Shop de look #4

Topje en short aan, sandalen eronder en zonnebril op: deze outfit is heerlijk om in de zomer te dragen. Hij is comfortabel, luchtig en ziet er ook nog eens heel leuk uit.

Lees verder
Shop de look zomer outfit

Shop de look #3

Het is heerlijk weer en dat betekent dat het tijd is voor luchtige stoffen, vrolijke kleuren en gezellige prints. Met deze luchtige outfit kom je de warme zomerdagen goed door. Leuk om te dragen naar verschillende gelegenheden. Tip: vervang de sneakers voor sandalen en je hebt een heerlijke strand/vakantie outfit.

Lees verder
Shop de look

Shop de look #2

Met deze outfit voor in de lente en zomer kan je alle kanten op. Het is een tijdloze look die je voor verschillende gelegenheden kan dragen!

Lees verder
Duurzame basics voor in de lente en zomer

Shop: duurzame basics voor in de lente en zomer

Basics zijn essentieel in elke kledingkast. Het zijn, zoals de naam al zegt, een soort basiskledingstukken in je kast. Je kan er altijd op terugvallen, outfits mee maken en met alles combineren. En wist je dat je basics ook heel goed duurzaam kan shoppen? In dit artikel deel ik graag een aantal mooie duurzame basics met je. 

Lees verder
Kledingrek met duurzame kleding

8 tips voor betaalbare duurzame kleding (ja, het kan!)

Wil jij graag duurzaam je kleding kopen? Maar vind je dit lastig, omdat je denkt dat het veel te duur voor je is? Dan zijn hier 8 tips voor betaalbare duurzame kleding. Want ja, het kan echt! Ook als je om wat voor reden dan ook een lager budget hebt voor kleding, kan je deze tips goed toepassen! 

Lees verder