Shop: 18 duurzame truien en vesten voor in de winter

De koude dagen zijn weer aangebroken, het is tijd voor warme truien en vesten! Ben je op zoek naar een nieuwe trui? Ga voor duurzaam en bekijk deze duurzame truien en vesten. Deze truien zijn geproduceerd onder eerlijke werkomstandigheden en gemaakt van duurzame materialen. Zo shop je met een gerust hart een nieuwe trui. 

Duurzame truien en vesten

Welke kleuren draag jij graag? Natuurlijke kleuren of juist wat meer uitgesproken? En wel print of juist niet? Wat jouw stijl ook is, hieronder heb ik verschillende stijlen duurzame truien verzameld. Happy sustainable shopping!

Truien & vesten

Nog meer duurzame truien en vesten shoppen? Alle bovenstaande truien zijn te koop bij de duurzame webshop Sophie Stone. Hier vind je een ruim aanbod in duurzame kledingmerken voor dames (en heren), waaronder een heleboel leuke duurzame truien. Naast kleding kan je er ook accessoires, schoenen en beauty producten kopen.

Duurzame truien en vesten

De truien in dit artikel variëren  qua prijs van €59,95 tot €189,95. Dit is misschien een stuk duurder dan je wellicht gewend bent. En dat is logisch: je betaald meer voor duurzame truien omdat ze gemaakt zijn van duurzame materialen en onder eerlijke werkomstandigheden zijn geproduceerd. Maar dat is niet het enige: de kwaliteit van de truien is vaak ook een stuk beter. Je kan, als je er goed mee omgaat, heel wat seizoenen met een duurzame trui doen. Terwijl truien van goedkope fast fashion merken vaak na één of twee seizoenen dragen al best wel gepild of afgedragen kunnen zijn. Het is dus een goede investering waar je jaren plezier van gaat hebben!

Vind je deze truien toch te duur? Kijk dan eens naar tweedehands truien op Vinted of in kringloopwinkels. 

Dit artikel delen

Picture of Willeke Arens

Willeke Arens

Hi! Ik ben Willeke, founder van BFAY. Met mijn passie voor duurzame en tweedehands kleding hoop ik jou te helpen en te inspireren om bewuster en duurzamer met kleding om te gaan!