Over BFAY

De kledingindustrie is één van de vervuilendste industrieën ter wereld. Maar dat is niet het enige: slechte werkomstandigheden, veel te lage lonen, dierenleed, het hoort er helaas allemaal bij. En dat allemaal voor onze kleding. Dat kan toch veel beter? Het is tijd voor verandering!

BFAY is een inspiratie website over duurzame en tweedehands kleding. BFAY helpt jou bij het bewuster omgaan met kleding en het maken van duurzamere keuzes met kleding kopen. Door praktische tips en inspiratie te delen hoef jij niet meer zelf alles uit te zoeken. Van informatie over keurmerken en materialen en van shop tips tot outfit inspiratie, alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken!

Willeke Arens, founder BFAY

Inspiratie over duurzame kleding

Op BFAY vind je artikelen op het gebied van alles rondom duurzame kleding. Het gaat verder dan alleen duurzame kleding kopen of tweedehands kleding shoppen.

 

Je vindt hier ook informatie over de kledingindustrie, want waarom zou je er eigenlijk voor kiezen om duurzamer kleding te kopen? En hoe zit het eigenlijk met de kledingindustrie? Daar geven we je graag antwoord op.

Maar we geven ook tips hoe je goed voor je kleding kan zorgen en je eigen kledingstijl kan ontdekken. Blij zijn met je kledingkast en kledingstijl is namelijk de basis om duurzamer met kleding om te gaan. Het zorgt ervoor dat je langer met je kleding doet, minder miskopen begaat en minder kleding nieuw hoeft te kopen. En je bent ook veel gelukkiger met de kleding die je hebt en koopt.

 

En wil je wel iets kopen of heb je iets nodig? Dan vind je hier genoeg duurzame shop inspiratie en tips voor tweedehands kleding om gemakkelijk een duurzame keuze te maken. Bij BFAY geloven we niet in het perfect doen, maar in elke stap die je zet is er één!

Met BFAY kan jij gemakkelijk en laagdrempelig (de eerste) stappen zetten naar een duurzame kledingkast waar je echt blij van wordt. Samen strijden we voor een eerlijke kledingindustrie voor iedereen!

 

Heb je vragen of wil je samenwerken met BFAY? Neem contact op.