OVER BFAY

Wat tof dat je meer wilt weten over BFAY en het concept erachter. De naam BFAY staat voor be budget, be fashion and be you. Wekelijks verschijnen hier nieuwe artikelen over alles wat met mode te maken heeft. Van tips en tricks tot aan inspiratie voor je outfit, en van duurzame artikelen tot aan shopping tips. Eigenlijk alles wat je wilt weten op het gebied van budget fashion kan je hier terugvinden.  

 

Naast dat alles budget is, richten we ons ook op duurzame mode. We helpen je met de zoektocht naar mode wat duurzaam én betaalbaar is. We vinden het heel belangrijk dat je weet waar je kleding vandaan komt, en je de vuile kant van de mode industrie leert kennen. Op deze manier willen we een steentje bijdragen aan het verduurzamen van de mode industrie, en de planeet waar we met elkaar op leven.

 

 

‘BFAY IS HET ENIGE NEDERLANDSE ONLINE MAGAZINE OVER BUDGET FASHION.’

 

 

Tegenwoordig zijn er ontelbaar veel blogs en magazines online te vinden over fashion. Waarom is BFAY dan zo uniek? Heel simpel: BFAY is het enige Nederlandse online magazine over budget fashion. 

Als we denken aan budget mode, dan denken we al gauw aan slechte kwaliteit kleding en vieze, rommelige winkels. Maar dat hoeft echt niet zo te zijn. Het woord budget op BFAY staat niet voor slecht of vies, maar voor betaalbaar. We willen je laten zien dat je er met betaalbare kleding net zo goed uit kan zien. Betaalbare mode vind je overal, je kan het onder andere vinden in de winkels als H&M, Zara, Mango en Bershka, in de tweedehands kledingwinkels of in de uitverkoop. Maar het is vooral slim omgaan met je geld en bewust uitgeven.

 

 

‘HET WOORD BUDGET OP BFAY STAAT NIET VOOR SLECHT OF VIES, MAAR VOOR BETAALBAAR.’

 

 

Het stukje be you van BFAY staat voor jou. We vinden het belangrijk dat je draagt wat je dragen wil, dat je een eigen stijl kan hebben. En dat we elkaar niet veroordelen op hoe we eruit zien. Kleding is een manier om te communiceren over onszelf, zonder te praten. Het is als een tweede, zelf uitgekozen huid. Met je kleding laat je zien wie je bent, het vertelt zoveel over je. Trek je daarom niks aan van de rest, en draag waar jij je goed in voelt. De NO.1 fashion rule is niet voor niks ‘always wear what you want to wear’.