Shop de leukste zomertassen die passen bij elke outfit

Het is bijna zomer! En dat betekent dat binnenkort de zomeroutfits weer uit de kast mogen. Hoe leuk is het om je outfit af te stylen met een zomerse tas? Doe alvast inspiratie op en shop hier de leukste duurzame zomertassen. 

De onderstaande tassen hebben echt een zomers tintje en zijn ideaal om mee te nemen tijdens een dagje strand of op vakantie. Het fijne is dat je ze overal mee kunt combineren, of je nu een zomerjurkje met sandalen draagt of een short met een topje en sneakers. Deze tassen passen bij al je zomeroutfits!

Alle tassen kun je shoppen via de webshop Urbankissed. Hier vind je nog veel meer tassen van verschillende duurzame merken.

Duurzame zomertassen

De tassen uit dit artikel zijn afkomstig van het duurzame merk Plexida. Plexida is een Grieks merk dat handgemaakte kleding en accessoires verkoopt. De items worden lokaal in Griekenland met de hand gehaakt of gebreid. Veel van de items worden op bestelling gemaakt, om overproductie te voorkomen. Door gebruik te maken van traditionele, eeuwenoude technieken en hoogwaardige materialen streven ze ernaar om items te creëren waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Wil je nog meer duurzame kledingmerken leren kennen? Bekijk dan het duurzame kledingmerken overzicht!

De foto’s in dit artikel zijn eigendom van Plexida.

Dit artikel delen

Picture of Willeke Arens

Willeke Arens

Hi! Ik ben Willeke, founder van BFAY. Met mijn passie voor duurzame en tweedehands kleding hoop ik jou te helpen en te inspireren om bewuster en duurzamer met kleding om te gaan!