Sûr Atelier Haarlem: een sociaal & duurzaam kledingmerk

Ben je in (de omgeving van) Haarlem? Of ga je er binnenkort heen? Breng dan een bezoekje aan Sûr Atelier Haarlem, een sociaal en duurzaam kledingmerk. Ben je benieuwd naar het verhaal achter Sûr Atelier? Lees dan verder!


Sur Atelier Haarlem

Sûr Atelier Haarlem

Sommige merken hebben zo’n mooi concept dat ik er graag een artikel over schrijf, zo ook Sûr Atelier in Haarlem. Sûr Atelier is een winkel en atelier in één. Dit houdt in dat het atelier waar de kledingstukken worden gemaakt op dezelfde plek is als waar de kleding wordt verkocht. Dat is nog eens lokaal shoppen!


Winkel

De winkel is de plek waar alle duurzame kledingstukken worden verkocht. De kleding is stijlvol, kwalitatief en tijdloos. Een ander voordeel is dat alle kleding kan worden vermaakt, zodat het echt goed past. Zie je bijvoorbeeld een leuke broek, maar is hij te lang? Dan kunnen ze hem (soms zelfs ter plekke) in het atelier voor jou op maat maken.


Naast kleding vind je er ook lifestyle-producten die vaak handgemaakt zijn. Het adres en de openingstijden van de winkel vind je onderaan in dit artikel.


Atelier

Het atelier is de plek waar alle kleding wordt gemaakt. De kleding wordt gemaakt door Nieuwe Nederlanders met passie voor ambacht. Het leuke is dat je precies weet wie jouw kleding heeft gemaakt. Niet alleen in de winkel, maar ook als je online shopt. Op de website vind je namelijk alle makers van de kledingstukken.


Er wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke en duurzame stoffen, waardoor zowel het productieproces als de materialen duurzaam zijn. Je kan hier dus met een gerust hart shoppen en draagt zelfs nog wat bij aan de samenleving!


Sur Atelier Haarlem
Sur Atelier Haarlem

Adres:

Gedempte Oude Gracht 87
2011 GN Haarlem


Openingstijden:

Maandag gesloten

Dinsdag 10:00-17:30

Woensdag 10:00-17:30

Donderdag 10:00-17:30

Vrijdag 10:00-17:30

Zaterdag 10:00-17:00

Zondag gesloten

Dit artikel delen

Picture of Willeke Arens

Willeke Arens

Hi! Ik ben Willeke, founder van BFAY. Met mijn passie voor duurzame en tweedehands kleding hoop ik jou te helpen en te inspireren om bewuster en duurzamer met kleding om te gaan!