De Noppes kringloop: aanrader voor tweedehands kleding

In welke winkel kan je nou beter slagen voor tweedehands kleding dan bij de kringloop? Oké, niet elke kringloop heeft een geweldige kledingafdeling, maar ik deel graag een winkels met je die dit wel heeft: de Noppes kringloop.


Noppes

Noppes kringloop

De Noppes kringloop heeft ruim 15 kringloopwinkels op verschillende plekken door Nederland. Vooral in het midden en westen van Nederland zijn de winkels te vinden. Zelf ben ik meerdere keren in de winkels in Houten, Nieuwegein en IJsselstein geweest. De Noppes in Houten is mijn persoonlijke favoriet, hier slaag ik meestal het beste.


De winkels hebben dames,- heren- en kinderkleding, schoenen en accessoires. Daarnaast kan je er ook terecht voor meubels, boeken, woonaccessoires, apparatuur en nog veel meer. Persoonlijk vind ik vooral de kledingafdelingen van de winkels een aanrader, de rest van het assortiment is vaak redelijk prijzig. Maar als je er toch bent, dan zou ik zeker even een rondje door de hele winkel doen.


Tip: de winkels in Houten, Nieuwegein en IJsselstein liggen lekker dichtbij elkaar en kan je dus goed met elkaar combineren.


Kringloopwinkel
Kleding

Kleding

De kledingafdelingen van de Noppes kringloopwinkels zijn echt aanraders. Ze hebben een ruim assortiment met veel verschillende merken, kleuren, maten en stijlen. De afdelingen zijn best wel groot, waardoor er genoeg keuze is. De prijzen van de kleding loopt erg uiteen, de meeste items zijn goed betaalbaar, maar er zitten ook wat duurdere items tussen. De meeste kleding ziet er nog goed uit, bij sommige items hangen de oorspronkelijke prijskaartjes er zelfs nog aan. Je kan hier dus echt goed slagen als je ‘nieuwe’ kleding nodig hebt.


Lees ook: Zo scoor je tweedehands kleding in de kringloopwinkel. 


Kringloopwinkel
Kringloopwinkel

Dit artikel delen

Picture of Willeke Arens

Willeke Arens

Hi! Ik ben Willeke, founder van BFAY. Met mijn passie voor duurzame en tweedehands kleding hoop ik jou te helpen en te inspireren om bewuster en duurzamer met kleding om te gaan!