Shoptip voor tweedehands kleding: Naní Nijmegen

Woon je in de buurt van Nijmegen of kom je daar weleens? Dan heb ik een leuke tweedehands shoptip voor je: Naní! Benieuwd naar wat Naní is en wat mijn ervaringen zijn? Lees dan snel verder!


Nani Nijmegen

Naní Nijmegen

Naní is een tweedehands kledingwinkel in Nijmegen. Je vindt er ontzettend veel leuke kleding in verschillende maten, kleuren en stijlen. Naast kleding kan je er ook schoenen, tassen en sieraden shoppen. 


De prijzen zijn wat duurder dan bijvoorbeeld tweedehands kleding bij de kringloopwinkel. Maar: hier hangt wel alleen maar hele nette en schone kleding. Het lijkt zelfs bijna alsof de kleding die er hangt nog nieuw is. Dus ook als je niet zo van het schatgraven bij de kringloop bent, is dit zeker een goede tip voor je!


Tweedehands kleding inleveren

Naast kleding shoppen kan je hier ook kleding inleveren. Woon je (in de omgeving van) Nijmegen? En wil je kleding die je niet meer draagt een tweede leven geven? Dan kan je deze kleding inleveren bij Naní. De kleding wordt geselecteerd en komt voor 6 weken in de winkel te hangen. Van alles wat er binnen deze 6 weken wordt verkocht, krijg jij 40%. Dat is dus leuk bijverdienen zonder dat je er zelf moeite voor hoeft te doen!


Tweedehands kleding Nani Nijmegen

Mijn ervaring

Wanneer ik een winkel met jullie deel vind ik het leuk om er eerst zelf langs te gaan. Zo kan ik jullie de leukste winkels tippen! Ik volg Naní al een tijdje op Instagram en ik ben er pas eindelijk voor de eerste keer geweest. 


De winkel ziet er heel leuk uit, het is echt gezellig ingericht. De kleding hangt netjes op soort en op maat, wat het shoppen heel overzichtelijk maakt. Na een gezellige shopsessie met een vriendin liepen we allebei geslaagd de deur uit. Ik ga er dus zeker vaker heen en kan het jullie ook zeker aanraden! 


Shoppen bij Naní Nijmegen

Ades:

van Peltlaan 32

6533 ZM  Nijmegen


Openingstijden:

Dinsdag 11-17

Woensdag 11-17

Vrijdag 11-17

Zaterdag 12-17


Foto’s in dit artikel zijn eigendom van Naní.

Dit artikel delen

Picture of Willeke Arens

Willeke Arens

Hi! Ik ben Willeke, founder van BFAY. Met mijn passie voor duurzame en tweedehands kleding hoop ik jou te helpen en te inspireren om bewuster en duurzamer met kleding om te gaan!