De Betonnerie in Utrecht: aanrader voor tweedehands kleding

Wat is er leuker dan kringlopen en markten afstruinen naar tweedehands pareltjes? Het kan best een zoektocht zijn naar een leuke markt of kringloop, daarom deel ik graag de aanraders. Een echte aanrader is de Betonnerie, een nieuwe tweedekansmarkt in Utrecht. 


De Betonnerie tweedekansmarkt Utrecht

De Betonnerie

Elke laatste zondag van de maand vindt de Betonnerie plaats, een nieuwe tweedekansmarkt in Utrecht. De Betonnerie wordt gehouden op Beton-T, een experimenteel stadsplein in Utrecht. Dit is echt een hele toffe locatie om rond te lopen. Er staan 40-80 kramen gevuld met tweedehands en vintage kleding, woonaccessoires en kleine meubels. Je kan er dus zowel goed tweedehands als vintage shoppen. Ook kan je hele toffe upcycled producten scoren, bijvoorbeeld een buckethat gemaakt van tweedehands kleding. Naast de kramen kan je er een hapje en drankje doen en worden er aanvullende activiteiten georganiseerd zoals upcycle workshops en kleuradvies.


Ik ben er inmiddels al twee keer geweest. Beide keren was de sfeer super goed en heb ik hele leuke items gescoord. Ik vind het echt één van de leukste tweedehands markten die er is en raad het je zeker aan om een bezoekje te brengen!


Ben je benieuwd geworden? Ik heb een video gemaakt waarin je een goede indruk krijgt van de markt. Bekijk hem hier via Instagram of TikTok!


Praktische informatie

Toegang en parkeren

Gratis


Locatie

Beton-T

Europalaan 2B

3526KS Utrecht


Openingstijden

11:00 tot 17:00


De volgende edities op dit moment zijn:

  • Zondag 29 oktober 
  • Zondag 26 november


Wil je op de hoogte blijven van alle volgende edities? Volg Beton-T op Instagram.

Dit artikel delen

Picture of Willeke Arens

Willeke Arens

Hi! Ik ben Willeke, founder van BFAY. Met mijn passie voor duurzame en tweedehands kleding hoop ik jou te helpen en te inspireren om bewuster en duurzamer met kleding om te gaan!