Teken de Good Clothes, Fair Pay petitie

Wil jij bijdragen aan een eerlijkere kledingindustrie? Teken dan net als ik de Good Clothes, Fair Pay petitie. Hiermee zorgen we er met elkaar voor dat iedereen in de kledingindustrie een leefbaar loon krijgt. Wel zo eerlijk, toch?

Good Clothes Fair Pay


Good Clothes, Fair Pay

Good Clothes, Fair Pay is een Europees burgerinitiatief. Het doel van deze campagne is om 1 miljoen handtekeningen in Europa te verzamelen. Met deze handtekeningen willen ze aandringen op wetgeving die bedrijven verplicht iedereen in de kledingindustrie een leeflaar loon te geven. En dat is helaas heel hard nodig.


Zoals je waarschijnlijk wel weet wordt de meeste kleding op dit moment gemaakt onder slechte werkomstandigheden en tegen een slecht loon. Hoog tijd dat daar verandering in komt. En daar kan jij dus nu aan bijdragen! Het kost je nog geen minuut van je tijd, maar je kan er een wereld van verschil mee maken. Teken dus asjeblieft als je dit ook wil, zodat we met elkaar de kledingindustrie een eerlijke(re) industrie maken!


Teken hier de petitie


Heb je de petitie getekend? Deel dan dit artikel of de petitie met iedereen in je omgeving. Hoe meer mensen tekenen, hoe sneller de 1 miljoen handtekeningen worden behaald!

Dit artikel delen

Picture of Willeke Arens

Willeke Arens

Hi! Ik ben Willeke, founder van BFAY. Met mijn passie voor duurzame en tweedehands kleding hoop ik jou te helpen en te inspireren om bewuster en duurzamer met kleding om te gaan!