Dit zijn de leukste kringloopwinkels van Amersfoort

Zoals je misschien wel weet koop ik eigenlijk alleen nog maar tweedehands kleding en dus is de kringloop een leuke plek om ‘nieuwe’ kleding te kopen. Daarom deel ik vandaag mijn persoonlijke favorieten kringloopwinkels van Amersfoort. En hoewel dit artikel gericht is op de kleding van de kringloopwinkels, zijn het ook hele leuke winkels om te bezoeken als je geen tweedehands kleding koopt.

Kringloopwinkels Amersfoort

Kringloop voor red een kind

Dit is denk ik toch wel mijn favoriet van alle kringloopwinkels uit Amersfoort. De kringloop is niet heel groot, overzichtelijk en ook niet zo druk. Het is een goede doelen kringloop, dus het geld wat je uitgeeft gaat ook nog eens naar een goed doel! De winkel heeft een leuke kledingafdeling waar je heerlijk tussen de kleding kan snuffelen. De kleding hangt op maat en als goed kijkt kan je hier voor weinig geld hele leuke items scoren. Zo heb ik al eens een spijkerjasje voor €3 en een trui voor €5 gekocht. Adres: Textielweg 22 Amersfoort (gratis parkeren bij de kringloopwinkel)
Openingstijden: woensdag van 13:00 tot 17:00, donderdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00Kringloopwinkels Amersfoort

Kringloopcentrum Amersfoort

Kringloopcentrum Amersfoort zit vlakbei Kringloop voor Red een Kind en zijn dus leuk te combineren. Deze kringloopwinkel is best wel groot en druk bezocht. Ook de kledingafdeling is best groot, dus je bent er wel een tijdje zoet. De kleding hangt op kleur en is ook hier lekker goedkoop. Wat ik ook erg leuk vindt aan deze winkel is dat ze een eigen textielatelier hebben. Hier worden o.a. tassen en kussen gemaakt van 100% kringloopmateriaal. De producten die gemaakt worden kan je in de winkel kopen, zoals je op de foto hieronder kunt zien.

Adres: Zwaaikom 21 Amersfoort (gratis parkeren bij de kringloopwinkel)
Openingstijden: maandag van 13:00 tot 18:00, dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00, zaterdag van 10:00 tot 17:00Kringloopwinkels Amersfoort

Acht+

Deze vrij nieuwe kringloopwinkel zit vlakbei de Ikea en Loods 5. Staat er een bezoekje naar één van deze winkels op de planning? Dan kan je gelijk een kijkje nemen bij deze kringloopwinkel. Ook deze winkel is ruim en overzichtelijk opgezet en heeft een grote kledingafdeling. De kleding hangt op maat en op kleur, dus het is makkelijk zoeken hier. Wel even goed om vooraf te weten, in deze winkel kan je alleen pinnen. Zorg dus dat je je pinpas meeneemt.Adres: Euroweg 23 Amersfoort (gratis parkeren onder de kringloopwinkel)
Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:30


Kringloopwinkels Amersfoort


Ben je in het centrum van Amersfoort? Dan is de Terres des Hommes kringloopwinkel (Kamp 79 Amersfoort) ook erg leuk om eens te bezoeken. Dit is een kleine winkel aan de rand van het centrum, waar vooral kleding wordt verkocht. Maar je vindt er ook boeken, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Deze winkel is qua kleding ook echt een aanrader.


Lees ook: Kringloopwinkel Het Goed: Aanrader om heen te gaan

Dit artikel delen

Picture of Willeke Arens

Willeke Arens

Hi! Ik ben Willeke, founder van BFAY. Met mijn passie voor duurzame en tweedehands kleding hoop ik jou te helpen en te inspireren om bewuster en duurzamer met kleding om te gaan!