Kringloopwinkel Het Goed: aanrader om heen te gaan

Er zijn heel veel kringloopwinkels te vinden in Nederland. Maar de ene kringloopwinkel is de andere niet. Bij de ene winkel ben je na 5 minuten al uitgekeken, terwijl anderen winkels zo leuk zijn dat je er uren zoet bent. Zo ook kringloopwinkel Het Goed, een winkel die echt een bezoekje waard is!

 

Kringloopwinkel Het Goed

Kringloopwinkel Het Goed

 

Kringloopwarenhuis Het Goed, een kringloopwinkel waar je bijna alles kan kopen: kleding, schoenen, boeken, speelgoed, elektronica, meubels, accessoires voor in huis en nog veel meer. Door het hele land heen zitten in totaal 26 kringloopwinkels. Zo hebben ze winkels in o.a. Assen, Eindhoven, Hoogeveen, Nijmegen, Lelystad, Roermond en Zaandam.

 

Zelf ben ik tijdens een weekendje weg in de winkels in Assen en Hoogeveen geweest. Mijn ervaring? De winkels zijn overzichtelijk, de spullen zijn goed geprijsd en ze hebben een heel divers aanbod aan mooie tweedehands spullen. Voor kleding kan je er ook goed terecht, beide winkels hadden een grote kledingafdeling. De kleding hangt netjes op maat en op kleur, er is superveel keuze en ze hebben de kledingafdeling heel leuk gestyled. Nu ben ik niet in alle Het Goed winkels geweest, maar deze winkels waren in ieder geval erg leuk. Ik ben zeker nog van plan om ook de andere kringloopwinkels te gaan bezoeken! 

 

Voor het overzicht van alle winkels en de openingstijden kun je hier kijken. De foto’s zijn gemaakt bij kringloopwarenhuis Het Goed in Hoogeveen.

Kringloopwinkel Het Goed

Kringloopwinkel Het Goed

Kringloopwinkel Het Goed

Kringloopwinkel Het Goed

Ben jij weleens in een kringloopwinkel van Het Goed geweest?

Dit artikel delen

Lees meer