De Sustainable Fashion Gift Card: het ideale duurzame cadeau

Ben je op zoek naar een duurzaam cadeau om te geven of te vragen? Voor een feestdag, verjaardag of andere gebeurtenis? Mijn tip: geef of vraag een Sustainable Fashion Gift Card! In dit artikel vertel ik je wat deze giftcard is en wat je er allemaal mee kan. Ik verklap je alvast: het is meer dan alleen duurzame kleding kopen!


Sustainable Fashion Gift Card

Wat is de Sustainable Fashion Gift Card?

De Sustainable Fashion Gift Card is de eerste fashion giftcard die je alleen kan besteden bij duurzame winkels, merken en initiatieven. Benieuwd wat je allemaal kan met de SFGC? Allereerst kan je natuurlijk kleding kopen bij diverse duurzame merken en webshops. Maar dat is niet alles! Je kan ook kleding huren bij een aantal aangesloten kledingbibliotheken, naaiworkshops volgen of een afspraak maken met een stijlcoach. Hoe leuk is dat!


Dit zijn een aantal van mijn favoriete merken en webshops waar je de SFGC kan inleveren: Wil je alle duurzame kledingmerken en initiatieven bekijken? Hier vind je een volledig overzicht.


Sustainable Fashion Gift Card

Mijn ervaring

Zelf heb ik afgelopen kerst een Sustainable Fashion Gift Card gekregen en ik heb er pas ook eentje gegeven aan een vriendin. Ik heb er dus zowel een gekregen als zelf gekocht! De giftcard bestellen is heel makkelijk, je kan hem online bestellen of bij een verkooppunt kopen. Wanneer je de card online koopt kan je kiezen uit een digitale en een fysieke giftcard. Je kan zelf een bedrag kiezen tussen de €10 en €150. En voor 16:00 besteld, is de volgende dag in huis! Heb je heel last minute een cadeautje nodig? De digitale giftcard ontvang je na aankoop direct in je mailbox.


Zelf ik heb een duurzame jeans van de giftcard gekocht, waardoor ik voor leuk geld een duurzame broek kon kopen. Ik vind het dus zeker een aanrader, zowel om te geven als om te krijgen!


Dit artikel bevat affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg waneer jij een aankoop doet via één van deze links. Jij betaalt hier niks extra voor!

Dit artikel delen

Picture of Willeke Arens

Willeke Arens

Hi! Ik ben Willeke, founder van BFAY. Met mijn passie voor duurzame en tweedehands kleding hoop ik jou te helpen en te inspireren om bewuster en duurzamer met kleding om te gaan!