OUTFIT INSPIRATIE: 30X DE LEUKSTE ZOMEROUTFITS

Het is misschien niet elke dag lekker weer, maar het is toch echt volop zomer. Daarom is het hoog tijd om de leukste zomeroutfits van Instagram met jullie te delen. We hebben weer een heleboel outfits voor jullie verzamelt, zodat je lekker inspiratie op kan doen. Klaar voor 30 heerlijke zomeroutfits op je scherm?

Het weer kan in de zomer nogal wisselend zijn. Daarom hebben we een heleboel verschillende zomeroutfits verzameld. Een badpak of bikini voor naar het strand of het zwembad, een luchtige zomerjurk of broek voor warm weer en natuurlijk ook wat outfits die je aan kan als de zon wat minder schijnt. Zo kan je, wat voor weer het ook is, altijd inspiratie opdoen. 

 

Tip: Wil jij nog meer outfit inspiratie? Alle onderstaande foto’s komen van Instagram. Als je op een foto klikt, kom je direct op het Instagram account uit waar de foto van is. Als jij de outfit waar je op klikt leuk vindt, is de kans groot dat je andere outfits van dat account ook leuk vindt. Zo kan je lekker doorgaan met inspiratie zoeken en gelijk al je favoriete outfits saven. 

Foto’s in dit artikel zijn eigendom van @mendiewijker, @xdyonnex, @littlelifeofmine__, @anewjacket, @moderosaofficial, @kheeell, @irisamber, @wordsthroughtheeyes, @danizijlstra, @mariekekazen, @romysharon, @naomiavrahami en @lynnvandevorst

 

BFAY is het Nederlandse online magazine over budget en fair fashion. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe artikelen? Volg ons dan via Facebook en Instagram.
No Comments
Leave a Comment: