Lente outfit inspiratie

De lente is al een tijdje in volle gang. De zon schijnt, de natuur bloeit op en de temperaturen lopen steeds verder op. Het voelt soms zelfs al als zomer! En dat betekent ook dat de winterkleding weer naar zolder is: het is tijd voor lentekleding. Daarom deel ik graag een heleboel lente outfit inspiratie met je. Zo kan je aan de slag kan met kleding combineren, nieuwe outfits samenstellen en je wishlist voor dit seizoen aanvullen.

Lente outfit inspiratie@moderosaofficial

Lente outfit inspiratie

Waar het de ene dag nog geen 10 graden is en het regent, kan het de volgende dag volop zonnig zijn en over de 20 graden gaan. De lente kan lastig zijn, want wat trek je aan? S’ochtends en s’avonds is het vaak nog fris, terwijl het overdag toch al best wel warm kan zijn. Waar je de ene dag al zin hebt in zomerjurkjes, kruip je de andere dag het liefst nog in je trui.

Een goede oplossing hiervoor is het dragen van laagjes. Houdt daarnaast de weersvoorspellingen goed in de gaten. Wordt het een zonnige en warme dag? Dan kan je een luchtig shirtje met eroverheen een jasje of vestje dragen. Wordt het een bewolkte en frisse dag? Dan kan je misschien beter een dun truitje met een laagje eroverheen dragen. Zorg er in ieder geval voor dat je een jas of vest bij je hebt, voor als het wat frisser wordt.

Laat je inspireren door onderstaande lente outfits:

Lente outfit@seebychristine

Voorjaar outfit@valerierooyackers

Lente outfit@justine__va

Outfit inspiratie
@prishella
Lente look
@sanna.lyn
Paarse lente outfit
@noahfleur
Lentekleding
@martinemaureen
Lentekleding
@irisvdh
Outfit inspiratie
@flauntandcenter
Outfit
@robineblickman
Lente outfit
@justine__va
Lente outfit
@anewjacket
Outfit inspiratie
@seebychristine
Lente outfit inspiratie
@esmeerodrigo
Outfit inspiratie
@shularoose
Lentekleding
@irismpas
Lente outfit inspiratie
@moderosaofficial
Lente inspiratie
@justine__va

Lente outfit@seebychristine

Waar vind je outfit inspiratie?

Heb je nog niet genoeg lente outfit inspiratie na het zien van deze outfits? Er zijn nog veel meer plekken waar je outfit inspiratie op kan doen. Bijvoorbeeld op straat, via Instagram of via Pinterest. Je kan op Pinterest een bord en op Instagram een mapje maken waarin je alle inspirerende outfits die je tegenkomt in opslaat. Zo heb je altijd een plek om terug op te vallen, als je even geen inspiratie hebt. Of lees nog meer artikelen met outfit inspiratie!

En wat denk je van je eigen kledingkast? Als je bent geïnspireerd door een leuke outfit, kan je hem in jouw eigen stijl toepassen. Maak nieuwe combinaties met de kleding die je hebt en ontdek zo nieuwe outfits om te dragen. Tip: maak een foto als je een leuke outfit hebt samengesteld. Zet dit in een speciaal album op je telefoon. Zo creëer je een map vol met outfits die je zo uit de kast kan pakken. Super makkelijk voor als je s’ochtends voor je kast staat en je niet weet wat je aan moet trekken.

Dit artikel delen

Picture of Willeke Arens

Willeke Arens

Hi! Ik ben Willeke, founder van BFAY. Met mijn passie voor duurzame en tweedehands kleding hoop ik jou te helpen en te inspireren om bewuster en duurzamer met kleding om te gaan!