De kleding ontpiller: een must-have voor in je kledingkast

We kennen het waarschijnlijk allemaal: je favoriete trui begint met pillen. Super zonde als je hem hierdoor niet meer draagt. Gelukkig is daar een super goede oplossing voor: de kleding ontpiller. Een echte must-have voor in je kledingkast!


Kleding ontpiller

De kleding ontpiller

Draag jij je gepilde kleding niet meer? Of ontpil jij je kleding nog met een schaartje of scheermesje? Dan is de kleding ontpiller (ook wel kledingontpluizer genoemd) waarschijnlijk een goede aanwinst voor je! Dit apparaatje is er namelijk speciaal voor gemaakt om stoffen te ontpillen. En dat is echt super makkelijk om te doen (check de video hieronder).


Met een kleding ontpiller kan je gemakkelijk de levensduur van je kleding verlengen. Je maakt je ‘oude’ kleding namelijk weer als nieuw! Hierdoor kan je kleding langer dragen, hoef je gepilde kleding niet meer weg te doen en dus minder snel nieuwe kleding te kopen. Dat bespaart niet alleen geld, maar is ook super duurzaam.


Review: de Philips Ontpiller GC026/80

Tot voor kort ontpilde ik mijn kleding met een klein hobby schaartje. Super veel werk! Dus ik besloot dat het tijd was voor een ontpiller. Er bestaan een heleboel kleding ontpillers, zelf ik heb de Philips Ontpiller GC026/80 gekocht. Deze bevalt mij erg goed, wanneer je een paar keer over de stof heen gaat verdwijnen zo goed als alle losse pluisjes. Er worden batterijen bijgeleverd, waardoor je gelijk aan de slag kan. Ik ben er erg blij mee, dit bespaart mij een heleboel tijd.


Benieuwd hoe de kleding ontpiller werkt? Bekijk hieronder de video!

@bfaynl

Verleng de levensduur van je kleding met een kleding ontpiller! ūüíö Met dit handige apparaatje verwijder je gemakkelijk en snel pluisjes van je kleding, waardoor je langer van je kleding kan genieten. Zo hoef je minder snel nieuwe kleding te kopen. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook super duurzaam! #BFAY #kleding #kledingtip #pluizenverwijderaar #kledingontpillen #kledingontpiller #duurzamekleding #duurzaamleven

‚ô¨ All the Fun We Had Together – Official Sound Studio

Dit artikel bevat een affiliate link. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg waneer jij een aankoop doet via deze link. Jij betaalt hier niks extra voor!

Dit artikel delen

Picture of Willeke Arens

Willeke Arens

Hi! Ik ben Willeke, founder van BFAY. Met mijn passie voor duurzame en tweedehands kleding hoop ik jou te helpen en te inspireren om bewuster en duurzamer met kleding om te gaan!