5 duurzame mode Instagram accounts om te volgen

Instagram is een fijne app om volop inspiratie op te doen. Ben je op zoek naar nieuwe accounts om te volgen? In dit artikel deel ik mijn favoriete Instagram accounts over duurzame mode. Stuk voor stuk hele inspirerende en leerzame accounts die echt het volgen waard zijn.

 

duurzame mode InstagramDeze foto is eigendom van @when_sara_smiles

 

Duurzame mode op Instagram

Op Instagram zijn een heleboel accounts te vinden over duurzame mode. Maar wat zijn nou echt de aanraders? Die vind je hieronder. Veel volgplezier!

 

When Sara Smiles

 

When Sara Smiles is een heel inspirerend Instagram account om te volgen. Er worden door Sara een heleboel duurzame merken en waardevolle tips gedeeld. Check ook even de highlight ‘kortingscodes’, hier vind je kortingscodes van verschillende duurzame kledingmerken.

 

Sara is de co-founder van de The No Buy Challenge, een super goed initiatief. Ook leuk om te volgen (en mee te doen)!

 

When Sara SmilesDeze foto is eigendom van @when_sara_smiles

 

Take It Slow

Take It Slow, opgericht door Laura, is een webshop waar je duurzame en eerlijke kleding shopt. Op Instagram komen verschillende duurzame kledingmerken voorbij, waardoor je op een leuke manier kennis maakt met verschillende mooie merken. Daarnaast vind je er inspiratie en informatie over bijvoorbeeld keurmerken en materialen. Leuk én leerzaam!

 

Take It SlowDeze foto is eigendom van @takeitslowstore_com

 

 

Fair Friday

 

Fair Friday is een account wat gerund wordt door de twee vriendinnen Anne en Elrike. Op Instagram vind je volop outfit inspiratie met duurzame en tweedehands kleding. Daarnaast geven ze tips over duurzame merken en winkels.

 

Anne en Elrike hebben samen een eMagazine uitgebracht: het handboek voor een eerlijke en duurzame kledingkast. Echt een aanrader om te lezen!

 

Fair FridayDeze foto is eigendom van @fair_friday

 

Alisson Simmonds

 

Voor lekker veel (tweedehands) outfit inspiratie is het account van Alisson een aanrader. Daarnaast vind je er onder andere ook handige styling tips. Check ook hier even de highlight ‘discount codes’ voor kortingscodes.

 

Alisson SimmondsDeze foto is eigendom van @alisson_simmonds, fotograaf @yenisveg

 

Als laatste het account Modeconomie, gerund door Susan Sjouwerman. Susan is een economisch journalist. Ze deelt nieuws, tips, duurzaam shopadvies, interviews en nog veel meer. Echt even wat anders en daarom een hele leuke volgtip!

 

Susan SjouwermanDeze foto is eigendom van @modeconomie, fotograaf Jeannette Huisman

 

 

Welke Instagram accounts ga jij volgen?

 

Geen reacties
Laat een reactie achter: