Dol op denim: het denim lookbook vol met outfit inspiratie

Denim, oftewel spijkerstof, is een veel gebruikte stof bij kleding. Het is altijd goed, je kan het overal mee combineren en je kan het vier seizoenen door dragen. In mijn kledingkast is het ook genoeg te vinden, ik draag het graag. Daarom heb ik dit denim lookbook gemaakt vol met outfit inspiratie!

 

Bij denim denken wel al snel aan een spijkerbroek. Maar dit is lang niet het enige kledingstuk dat van deze stof wordt gemaakt. Denk ook eens aan shorts, rokken, jurken, jasjes, shirts, blouses, overalls en zelf accessoires zoals tassen en riemen. Denim is iets wat al jaren wordt gedragen, het is geen trend item, het kan gewoon altijd. En als iets goed te combineren is, dan is het denim wel. Het kan eigenlijk bij alles en dat maakt het zo leuk. Daarnaast draag je het hele jaar door. Van een spijkerjasje in de lente, een short in de zomer en een spijkerbroek in de herfst of winter.

 

Spijkerstof is van zichzelf een hele stevige stof, de kans dat spijkerstof kapot gaat is niet zo groot. Let wel op, tegenwoordig zijn er veel goedkopere winkels die helaas wel slechtere kwaliteit spijkerstof maken. Daarom is het soms handig om te investeren in een duurdere spijkerbroek die langer meegaat. Zo heb ikzelf geïnvesteerd in een tweedehands Levi’s jeans en dat bevalt heel goed!

 

Foto’s in dit artikel zijn eigendom van @seebychristine, @moderosaofficial, @zoevth, @fabiennedumasy, @jasminstyled, @suzziesuee, @lauravdw, @sannerusscher, @diamondsfordimes, @claudiaxh, @anewjacket, @racheljames__ en @noahfleur.

 

Draag jij ook graag denim?

Geen reacties
Laat een reactie achter: