De leukste lente outfits van Instagram om nu te dragen

Tijd voor een heleboel lente outfits! Want nu de zon steeds meer begint te schijnen en alle planten vol in bloei staan, trekken we de lente kleding weer uit de kast. Alle winterkleding kan langzaam worden opgeborgen en er kan plaats gemaakt worden voor de lente. Als er een nieuw seizoen aanbreekt, is het altijd fijn om even wat outfit inspiratie op te doen. En daar help ik jou graag bij.

Simone Daemen

Ik heb de heerlijkste lente outfits voor je verzameld, die je overal naar toe kan dragen. Een terrasje in de stad, een picknick in het park, en sommige outfits zijn zelfs al geschikt voor een dagje naar het strand. Wollen truien maken plaats voor zwierige jurkjes, en je winterjas wordt vervangen door een luchtig spijkerjasje. Ook is er lekker veel kleur en printjes terug te zien in de looks. En zeg nou zelf, je wordt toch helemaal blij als je alle onderstaande foto’s ziet?

Lente outfits

Ellis ten HeuvelDyonne BakkerLynn van de VorstWiep BoersDani ZijlstraDanielle de RidderDani ZijlstraNadia IdderTanjaNataliaDanielle de RidderValerie RooyackersDani Zijlstra
Tanja

Vind je het lastig om kleuren of printjes te combineren? Kies dan één print of kleur uit, en zorg dat de rest van je outfit basic blijft. Bijvoorbeeld door het te combineren met denim, basic kleuren of items die jij vaak draagt. Of kies voor een jurk of pak, dit is misschien een stuk gewaagder, maar zo is je outfit eigenlijk al gelijk af. Het enige wat je hoeft te doen is je outfit stylen met accessoires. Probeer eens wat nieuws, en kijk waar jij je goed in voelt.

Dit artikel delen

Picture of Willeke Arens

Willeke Arens

Hi! Ik ben Willeke, founder van BFAY. Met mijn passie voor duurzame en tweedehands kleding hoop ik jou te helpen en te inspireren om bewuster en duurzamer met kleding om te gaan!