5 MANIEREN OM HOGE LAARZEN TE STYLEN IN JE OUTFIT

Let’s talk about shoes! De meeste schoenen zijn makkelijk te combineren met verschillende outfits. Veel sneakers, boots en enkellaarzen kunnen bij een heleboel looks. Maar niet alle schoenen zijn zo makkelijk te combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van hoge laarzen? Die kunnen soms lastig te combineren zijn. Daarom hebben we 5 manieren om hoge laarzen te stylen in je outfit voor je op een rijtje gezet. Van mega classy tot heerlijk comfy.

 

Foto @moderosaofficial

 

1 DE CLASSY LOOK

 

Classy en hoge laarzen zijn woorden die heel goed samen gaan. Draag een blazerjurk of andere nette jurk op je laarzen, en je classy look is eigenlijk al helemaal af. Natuurlijk is het leuk om het af te stylen met de juiste tas en sieraden. Zo kan je classy over straat, naar je werk of zelfs naar een feestje. Want als je een classy jurk draagt die ook nog eens feestelijk is, ben jij helemaal partyproof.

@xdyonnex

 

2 ZO ZAKELIJK

 

Hoge laarzen passen goed in een zakelijke look. Combineer de hoge laarzen met bijvoorbeeld een blouse, blazer en rok, en je kan zo naar je werk. Maar je kan de rok ook vervangen voor een nette broek, zoals een strakke pantalon of nette spijkerbroek. Kijk waar jij je goed in voelt! Zakelijk betekent trouwens niet dat je het alleen naar je werk kan dragen, in daily life kan een zakelijke look ook heel leuk zijn.

@robineblickmann

 

3 DE COMFY LOOK

 

Als je hoge laarzen combineert met een comfy lange trui of gebreide jurk is je look eigenlijk al compleet. Door de hoge laarzen ziet de look er vrouwelijk en fashionable uit, maar draag je tegelijkertijd ook een mega comfortabele outfit. Tip: Draag een warme thermolegging onder je comfy trui, zo is de hele look lekker warm en winter proof.

@queenofjetlags

 

4 DAILY WEAR

 

Hoge laarzen zijn ook goed te combineren in een daily wear outfit, zoals een jeans met een trui en jasje erop. Maar het is wel belangrijk dat je de juiste jeans pakt. Probeer eens een aantal favoriete broeken of jeans uit je kast aan te trekken bij je hoge laarzen. Zo zie je al snel wat je er mooi bij vind staan en wat niet. Tip: zorg er voor dat je een strakke broek draagt bij hoge laarzen, zo sluit het mooi bij elkaar aan.

@moderosaofficial

 

5 DE MINI ROK

 

En als laatste, mini rokken zijn altijd goed gecombineerd met hoge laarzen. Je benen en de laarzen komen er vaak heel mooi in uit. Draag bijvoorbeeld een(nep)leren rokje erop, en je outfit krijgt een stoere uitstraling. Maar ook een denim, suède of fluwelen rok kunnen heel leuk staan. Kijk wat bij jou persoonlijk past!

@wiepboers

Geen reacties
Laat een reactie achter: