De leukste duurzame modeboeken

Lees je graag boeken? En heb je interesse in duurzame mode? Dan zijn deze duurzame modeboeken echt iets voor jou! Ik heb de leukste boeken over duurzame voor je verzameld met inspiratie en tips over over duurzamer kleding kopen, je kledingkast verduurzamen, je eigen kleding maken, je (kleding)stijl ontdekken en informatie over de kledingindustrie.

duurzame modeboeken

Stephanie van der Stigtenhorst

€22,99

Maak met jouw outfit het verschil! Stephanie van den Sigtenhorst helpt met haar nieuwe boek ‘A sustainable wardrobe’ iedereen de overstap te maken van fast fashion naar een duurzame stijl. Vol met tips om duurzaam te shoppen, en je kleding goed te verzorgen, om er langer plezier uit te halen.

Marieke Eyskoot

€22,50

Zou je wat bewuster willen leven, en weten wat je zelf kan doen voor een sterk klimaat en een rechtvaardige wereld? Dan is dit jouw boek. Het staat vol praktische en positieve tips op het gebied van eerlijke kleding, natuurlijke verzorging, echt eten, eco-wonen en low-impact reizen, en laat zien dat mooi en verantwoord prima samen gaan. 

Leoni Huisman

€22,50

Een overzichtelijke kast met kleding die bij je past: ervaar hoe De capsulegarderobe je leven kan veranderen. Leoni Huisman is al meer dan 20 jaar stylist en gaat je helpen om er elke dag leuk uit te zien zonder veel extra moeite. Ze helpt je met jouw kleding elk seizoen in een ‘capsulegarderobe’ in je kast te hangen en zo terug te brengen tot dat wat je draagt. 

Edith Dohmen

€22,99

Succesvol styliste Edith Dohmen leert je combineren, bewust shoppen, je eigen trend ontwikkelen en jouw mode-must-haves verzamelen, zodat jij straalt van zelfvertrouwen. 

Noëlle As & Lea Pauw

€24,99

In Hoe maakt u het? kun je nu zelf de kleding maken die je altijd al wilde hebben, op een unieke en duurzame manier. Noëlle en Lea delen niet alleen hun patronen met bijhorende stap-voor-stapuitleg én video-tutorials, maar ook hun geheime tips over waar je de mooiste stoffen kunt vinden, in de winkel en in je eigen huis.

Agnes Esenkbrink

€18,95

Donna van Lokeren werkt voor een groot Nederlands warenhuis dat wegens de recessie in zwaar weer verkeert. Als ze tijdens een van haar reizen naar het Verre Oosten de zeer slechte productieomstandigheden ziet en de druk op haar werk en haar privéleven verder toenemen kan een radicaal besluit niet langer uitblijven. Een spannende, hilarische en openhartige inkijk in de wereld van fast fashion. 

Nienke van Leverink

€24,99

Het grote naaiboek is een slimme gids voor beginners achter de naaimachine. Duidelijke uitleg, vrolijke tekeningen, duurzame versteltips: ook jij kunt zelf een tas, broek of sjaal maken.

Duurzame modeboeken

Duurzame modeboeken zijn niet alleen leuk en inspirerend om te lezen, maar vaak ook nog eens super informatief. Ze bevatten veel informatie over de mode-industrie, praktische tips en duurzame alternatieven. Zeker als je net begint met het verdiepen in duurzame mode zijn deze boeken een handig hulpmiddel. Maar ook als je al wat meer kennis hebt zijn duurzame modeboeken alsnog interessant om te lezen!

 

Vind je het leuk om zelf je kleding te leren maken? Dan zijn deze 5 naaiboeken voor beginners ook echt iets voor jou!

Deze pagina bevat affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg waneer jij een aankoop doet via deze pagina. Jij betaald hier niks extra voor!