ZO KAN JIJ ELKE DAG EEN KWARTIER LANGER IN BED BLIJVEN

Wist je dat wij vrouwen maar liefst 6 maanden van ons leven besteden aan het kiezen van outfits? Dat betekent dus gemiddeld 17 minuten per dag. Hebben wij niet verzonnen, dit blijkt uit een onderzoek van Marks & Spencer. 17 minuten per dag is best veel, helemaal als je bedenkt dat die tijd zich meestal s’ochtends vroeg afspeelt. Kom je net half slapend je bed uit, heb je alweer géén idee wat je aan moet trekken. Daar gaan we je een handje bij helpen, en na het lezen van dit artikel kan ook jij elke dag een kwartiertje langer in bed blijven liggen!

 

FOTO @QUEENOFJETLAGS 

 

 

ZO KAN JIJ ELKE DAG EEN KWARTIER LANGER IN BED BLIJVEN

 

Zorg allereerst voor een opgeruimde en overzichtelijke kledingkast. Uit het onderzoek blijkt namelijk ook dat de helft van alle vrouwen last heeft van kledingkeuze stress. De grootste oorzaak hiervan zijn de uitpuilende kledingkasten. Een opgeruimde en geordende kast kan dit voorkomen. Daarnaast kan je je kleding veel makkelijker vinden, en kies je sneller een outfit uit. Volg daarnaast 1 van de 3 onderstaande tips op, en je kan elke dag een kwartiertje langer in je bed blijven liggen.

 

 

  • Leg je kleding een avond van tevoren al klaar. Zo hoef je s’ochtends alleen nog maar alles aan te trekken, en ben je binnen twee minuten klaar. En dat kwartiertje om je outfit uit te kiezen, die heb je gelukkig de avond ervoor al gehad. Bedenk wel altijd even wat voor weer het wordt, wat voor afspraken je hebt en wat je die dag gaat doen. Dit is belangrijk bij het uitkiezen van je outfit.

 

 

  • Maak een style album in je telefoon. Wat een style album precies is? Een speciale map in de galerij van je telefoon, gevuld met allemaal outfit foto’s. Je kan bijvoorbeeld bij elke leuke outfit die je draagt een foto maken in de spiegel. Sla deze allemaal op in 1 map, zodat je alles overzichtelijk bij elkaar hebt. Een style album versnelt het uitkiezen van je outfit. Het enige wat je s’ochtends nog hoeft te doen is even je style album te openen in je galerij, en hier een outfit uit te kiezen.

 

 

  • Maak een styling boek. Dit komt op hetzelfde neer als een style album, maar dan net even anders. Een styling boek maak je in een schets of notitieboekje. Hier kan je leuke outfits in noteren of foto’s van je outfits in plakken. Op deze manier creëer je een heleboel outfit inspiratie. Leg het styling boek in je kledingkast neer, zo kun je voortaan makkelijk en snel elke morgen je outfit kiezen. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is het styling boek s’morgens door te bladeren en een outfit uit te kiezen. En dat bespaart toch echt een kwartier tijd!

Dit artikel delen

Lees meer