OUTFIT | BUDGET KERSTJURK VAN ZEEMAN VOOR MAAR €13.99

Kerst is de tijd van het jaar om je allermooiste outfits aan te trekken. Hoe meer glitter en glamour,  hoe beter. En dat je daar helemaal niet zoveel geld voor hoeft kwijt te zijn, dat laten we je maar al te graag zien. Daarom delen we vandaag een prachtige kerstjurk van de Zeeman, voor maar €13.99. 

 

EEN KERSTJURK VAN ZEEMAN?

 

Shop jij weleens wat bij de Zeeman? Nee? Vind je dat te goedkoop? Niet cool? Laten wij vandaag net even het tegendeel bewijzen. Want Zeeman heeft wel coole, betaalbare kleding. En het is helemaal niet gek om kleding te kopen bij Zeeman. Integendeel, het is juist heel leuk. Want het is super budget en als je goed zoekt vind je ook echte pareltjes. Zoals deze jurk, je zou niet gauw zeggen dat deze jurk bij de Zeeman vandaan komt. Hij had ook uit een boetiekje kunnen komen en meer dan 100 euro kunnen kosten. Want, zeg nou zelf, het ziet eruit als een echte galajurk. Ons advies? Ga gewoon eens kijken en rondneuzen. Geloof ons, dat is echt de moeite waard. 

 

‘ZEEMAN HEEFT COOLE, BETAALBARE KLEDING. EN HET IS HELEMAAL NIET GEK OM KLEDING TE KOPEN BIJ ZEEMAN. INTEGENDEEL, HET IS JUIST HEEL LEUK.’

STYLING

 

Deze jurk is al een outfit op zich, het heeft daarnaast eigenlijk helemaal niks nodig. Trek een paar mooie pumps uit de kast, voeg er eventueel nog wat accessoires aan toe en je bent helemaal ready to go. Omdat deze jurk best wel een eyecatcher is, kan je de rest vrij basic houden. Een basic zwarte pump en minimalistische sieraden zijn dan ook het mooiste om erbij te dragen.Vind je de jurk te koud? Combineer deze jurk dan met een zwart leren jasje, dan krijgt het gelijk ook een funky touch. Wil je het chique houden? Een zwarte bontjas of blazer erover heen kan ook heel stijlvol zijn!

 

WIL JE NOG MEER BESPAARTIPS VOOR DECEMBER? LEES DAN OOK GELIJK EVEN HET ARTIKEL: HELP, HOE OVERLEEF IK DECEMBER BUDGET?

Fotografie: Shyama Kalicharan

Dit artikel bevat gekregen producten

Dit artikel delen

Lees meer