OUTFIT | WARME STREET STYLE WINTER LOOK

De winter is meestal het lastigste seizoen om je goed te kleden. Je wilt net als altijd fashionable over straat, maar je wilt ook geen kou lijden. En veel dikke kleding, dat is vaak net wat minder leuk. Maar hoe zorg je er voor dat je een street style look creëert die en stijlvol én heerlijk warm is?

 

STREET STYLE WINTER LOOK

Zoals we net al zeiden, bij een winter street style look is warmte het allerbelangrijkste. Je gaat immers de straat op met koud weer. Hoe je toch lekker warm blijft? Daar geven we je een aantal tips voor:

 

  • Geen zin in je dikke winterjas? Ga dan voor een dikke trui met daaroverheen bijvoorbeeld een spijkerjasje of leren jasje. Een dikke trui onder een dikke winterjas past vaak net niet en zit toch niet zo fijn. Je kan er eventueel nog een lekkere wollen sjaal aan toevoegen.
  • Draag iets op je hoofd. Ga voor een muts, een hoed of een baret. Het ziet er super fashionable uit en je hoofd is lekker bedekt tegen de wind. Oh, en als het regent wordt je haar ook nog eens een stuk minder nat.
  • Draag een panty onder je jeans. Alleen een jeans is vaak erg koud, en met een panty voelt het een stuk warmer aan. Niemand die het ziet, maar je voelt je er wel een stuk comfortabeler door.
  • Zorg altijd voor een paar basic handschoentjes in je tas. Ze nemen weinig ruimte in, en zo heb je ze altijd bij je. Je wilt natuurlijk niet met bevroren vingers op bestemming aankomen.
  • Draag 2 paar sokken. Voeten worden vaak extreem koud, waardoor lopen niet prettig meer is. Als je 2 paar sokken (of 1 paar dikke) draagt, blijven je voeten net even wat warmer. Als je al een panty draagt, is 1 paar sokken eroverheen voldoende.

 

‘Draag een panty onder je jeans. Alleen een jeans is vaak erg koud, en met een panty voelt het meteen een stuk warmer aan.’

Dit artikel delen

Lees meer