4X WAAROM JIJ VAKER EEN TIJDSCHRIFT MOET LEZEN

Tegenwoordig gebeurt alles online. En dat is ook logisch, want daar is alles te vinden. We kunnen uren doorbrengen op social media, blogs, YouTube, Netflix en ga zo maar door. Maar neem jij nog weleens de tijd om lekker op de bank te ploffen met een tijdschrift? We delen 4 redenen waarom jij dat net even wat vaker moet doen. Want, geloof ons, het heeft meer voordelen dan jij denkt! 

 1. HET HOUDT JE OFFLINE

We weten allemaal wel dat we ons schuldig maken aan het overmatig gebruiken van de laptop en smartphone. En hoe leuk het ook is om uren en uren door te brengen op Instagram, Facebook en Netflix, je zit wel achter een scherm. Klap daarom je laptop dicht, zet je telefoon op stil en lezen maar.

2. HET IS ONTSPANNEN

Hoe vaak gun jij jezelf nog een ontspannen avond op de bank? Er is altijd wel een deadline die gehaald moet worden of iets anders wat voor gaat. Ontspanning heeft iedereen nodig, het helpt je om de rest van de tijd energieker te zijn, en zo haal je juist die deadlines. Meer quality time op de bank dus!

 

‘Het helpt je om de rest van de tijd energieker te zijn,

en zo haal je juist die deadlines.’

 

3. HET PRIKKELT JE CREATIEVE BREIN

Heb je weleens last van gebrek aan creativiteit? Een tijdschrift lezen kan je een flinke dosis creativiteit opleveren, om zo weer helemaal fris aan de slag te gaan. Waarom juist van een tijdschrift? De vormgeving en styling is altijd super tof, vaak mooier dan online. Je kunt zien dat er meer aandacht aan besteed is, en dat maakt het vanzelfsprekend ook inspirerender.

 4. HET GEEFT JE INSPIRATIE

Door alle geweldige fotoreportages, shoppingguides en trendpagina’s die je in een tijdschrift kunt vinden, krijg je behoorlijk wat inspiratie. Zo weet je daarna alles over de trends van aankomend seizoen, heb je weer genoeg inspiratie om te gaan shoppen en weet jij alles over combineren van stijlen en kledingstukken.

 

PLOF JIJ STRAKS OOK LEKKER OP DE BANK MET EEN TIJDSCHRIFT?

Door Willeke Arens

Dit artikel delen

Lees meer