Search:

SAMENWERKEN

BFAY is het Nederlandse online magazine over budget fashion. Per maand vind je er ruim 2000 unieke bezoekers. Op Instagram hebben we inmiddels ruim 3200 volgers en op Facebook ruim 2100. Met deze volgers is BFAY dé plek om jouw bedrijf, merk of product onder de aandacht te brengen.

 

De doelgroep van BFAY zijn jonge vrouwen tussen de 15 en 30 jaar die interesse hebben in fashion, style en trends. Ze zijn bewust bezig met geld uitgeven en shoppen graag betaalbaar bij verschillende merken en winkels.

Bij BFAY staan we altijd open voor nieuwe en waardevolle samenwerkingen. Bij een samenwerking kun je denken aan een gesponsord artikel (advertorial) inclusief linkjes naar je website plus een post op Facebook en Instagram. Maar ook alleen bijv. een Facebook of Instagram post is mogelijk.

 

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en de tarieven? Wil je meer informatie ontvangen? Of heb je zelf een tof idee voor een samenwerking? Neem contact met ons op via info@bfay.nl. We proberen altijd binnen 48 uur te antwoorden.

RECENSIES

Iris Papilaya

‘Ik vond het een prettige samenwerking met BFAY voor Zeeman. De geschreven blogs hebben een erg mooi resultaat en daar zijn wij erg blij mee. Wij hopen graag nog een keer in de toekomst samen te werken ofwel voor Zeeman of een ander merk!’

Jeanine Huss

‘Willeke van BFAY is prettig om mee samen te werken. De communicatie tussen ons beiden verliep soepel en je hoeft je geen zorgen te maken dat er iets niet op tijd af is. De opdracht die je geeft wordt met veel zorgvuldigheid gemaakt en ziet er tip top uit.’