SAMENWERKEN

BFAY is het Nederlandse online magazine over budget fashion. Per maand vind je er 1000 – 2500 unieke bezoekers. Op Facebook én Instagram hebben we inmiddels ook ruim 2000 volgers. Hierdoor is BFAY is dé plek om jouw bedrijf, merk of product onder de aandacht te brengen.

 

De grootste doelgroep van BFAY zijn jonge vrouwen tussen de 15 en 35 jaar. Vrouwen die interesse hebben in betaalbare mode waarvan een gedeelte ook in duurzame mode. Ze houden van (online) shoppen en zijn op zoek naar tips of nieuwe inspiratie. Unieke vrouwen met een eigen smaak en eigen style.

Bij BFAY staan we altijd open voor nieuwe en waardevolle samenwerkingen. Bij een samenwerking kun je denken aan een gesponsord artikel plus een post op Facebook en Instagram. Maar ook bijv. alleen een Facebook of Instagram post is mogelijk. We hebben eerder al een samenwerking gehad met Modekriebels, Button Right en Zeeman.

 

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Of wil je meer informatie ontvangen?  Neem contact met ons op via info@bfay.nl. We proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

RECENSIES

Iris Papilaya

‘Ik vond het een prettige samenwerking met BFAY voor Zeeman. De geschreven blogs hebben een erg mooi resultaat en daar zijn wij erg blij mee. Wij hopen graag nog een keer in de toekomst samen te werken ofwel voor Zeeman of een ander merk!’

Jeanine Huss

‘Willeke van BFAY is prettig om mee samen te werken. De communicatie tussen ons beiden verliep soepel en je hoeft je geen zorgen te maken dat er iets niet op tijd af is. De opdracht die je geeft wordt met veel zorgvuldigheid gemaakt en ziet er tip top uit.’