POLETTE: BETAALBARE EN TRENDY BRILLEN AL VANAF €5

Wist je dat meer dan 60% van de vrouwen lenzen of een bril nodig heeft? Niet iedereen daarvan draagt natuurlijk een bril, maar zelfs al draag je lenzen is een bril erbij altijd makkelijk. En als vaste brildrager wil je misschien weleens afwisselen met je bril, zodat je hem kan afstemmen op je outfit. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook genoeg vrouwen die de bril dragen als een accessoire bij hun look. Veel vrouwen dragen dus weleens een bril. Daarom delen we een tof brillenmerk met je: polette.

 

FOTO @ROBINEBLICKMAN

 

Polette is een brillenmerk met een ruime keuze aan brillen en zonnebrillen, die allemaal super goed betaalbaar zijn. Door hun grote assortiment trendy en klassieke brillen, is er altijd wel eentje te vinden bij die bij jou past. De brillen van polette beginnen al vanaf €4,99 en brillen met sterkte al vanaf €14,98. Zo kan je ook een bril op sterkte voor weinig aanschaffen. De prijzen lopen op tot slechts €50 per bril, waardoor je er altijd eentje kan vinden die betaalbaar is.

 

HOE KAN HET ZO GOEDKOOP ZIJN?

 

Nu horen we je denken: ‘Als de brillen zo goedkoop zijn,  is de kwaliteit dan wel goed? Hoe kan het zo goedkoop zijn?’ Dat leggen we je graag even uit!

 

FOTO @ROBINEBLICKMAN

 

Bijna alle merken produceren hun brillen in China, waar de kostprijs vaak onder de €10 ligt. Zodra er een merknaam op de bril komt te staan, schieten de prijzen vaak met honderden euro’s omhoog. Er wordt dus bij veel merken extreem veel winst gemaakt. Polette maakt wel winst op de brillen, maar niet zoveel als andere merken doen. Daarnaast gebruiken de meeste merken veel tussenpersonen voordat de bril in de winkel ligt. Hierdoor schiet de kostprijs van de bril natuurlijk omhoog. Polette heeft dit niet, zij ontwerpen en produceren alles zelf, waardoor ze eerlijke prijzen kunnen rekenen. Zo betaal je alleen wat je krijgt: een bril van goede kwaliteit. Zoals ze zelf zeggen: polette bewijst dat je kwaliteit, originaliteit en stijl allemaal kunt hebben ineen montuur + glazen voor een paar tientjes.’

Dit artikel delen

Lees meer