EVEN VOORSTELLEN: WIE IS HET GEZICHT ACHTER BFAY?

Allereerst wil ik iedereen een heel gelukkig, liefdevol en gezond nieuwjaar wensen! Bij een nieuw jaar horen vaak goede voornemens. Mijn goede voornemen in 2020 voor BFAY is om het weer wat persoonlijker te maken. Daarom begin ik dit jaar met mijzelf voorstellen. Wel zo leuk om te weten wie het gezicht is achter de artikelen die je leest.

Hi, mijn naam is Willeke en ik ben de eigenaresse van BFAY. Ik ben 21 jaar en woon in Veenendaal, een plaatsje in midden Nederland. Op dit moment woon ik nog bij mijn ouders, maar in de weekenden logeer ik altijd gezellig bij mijn vriend. Voor nu een hele fijne afwisseling.

 

Drie jaar geleden ben ik met BFAY begonnen omdat ik het leuk vind om mensen te helpen en inspireren, en omdat ik gek ben op mode. Inspiratie zoeken, artikelen schrijven, fotograferen, zelf op de foto gaan en alles wat er nog meer bij komt kijken. Het blijft één van de leukste dingen om te doen!

 

Daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, zo ben ik pas weer begonnen achter de naaimachine en maak ik graag moodboards. Ook vind ik winkelen erg leuk, maar hierin ben ik wel erg veranderd de afgelopen jaren. Waar ik eerder winkels als de H&M en Primark leeg kocht, koop ik nu eigenlijk alleen nog maar tweedehands kleding. Zo shop ik via United Wardrobe en bezoek ik graag kringloopwinkels en markten zoals de IJ-Hallen. Waarom ik dit doe schrijf ik binnenkort nog een apart artikel over! Ik vind het dus heel leuk om kringloopwinkels en markten te bezoeken, en verder ben ik gek op  de zomer, films kijken, tijdschriften lezen, winkelen, Pinterest, edelstenen verzamelen (met mijn vriend) en reizen.

 

Ook volg ik op dit moment een opleiding. Omdat ik mijn opleiding na de middelbare school door omstandigheden niet heb kunnen afmaken, ben ik een tijdje geleden weer begonnen aan een nieuwe opleiding. Zo hoop ik over een jaar toch mijn diploma te hebben!

Mijn goede voornemen is dus om het allemaal wat persoonlijker te maken. Dit betekent: meer uit mezelf schrijven, meer eigen foto’s gebruiken en ook meer mezelf laten zien in outfit foto’s. Maar dit ga je allemaal vanzelf zien. Laat mij vooral weten wat je van ervan vindt, ik ben heel benieuwd!

 

BFAY is een persoonlijk online magazine over betaalbare mode. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg BFAY dan via Facebook en Instagram.
No Comments
Leave a Comment: