TOP 6 BUDGET MUST-HAVE MODE BOEKEN ONDER DE €20

Lees jij vaak een boek? We schreven eerder al 4 redenen waarom jij vaker een tijdschrift moet lezen, maar dit geld natuurlijk net zo goed voor het lezen van boeken. Daarom delen wij vandaag onze top 6 budget must-have mode boeken onder de €20 van het moment. Er zijn natuurlijk nog veel meer toffe must-have modeboeken, maar voor nu zijn dit onze favorieten. Boeken die voor elke fashionista heerlijk zijn om te lezen, maar ook boeken die een mooi plekje verdienen op de koffietafel. En dat begint al vanaf ruim €10, dus dat wordt lekker budget lezen!

 

1. REFINERY29 STYLE STALKING

 

Style stalking is echt hét boek voor elke fashionista en goedgeklede vrouw. Je vind er alles over printjes mixen, denim, metallic, zwart, vintage en nog veel meer. Per hoofdstuk wordt op een van deze onderwerpen ingegaan. Hoe style je het? Hoe combineer je het? Hoe draag je het het hele jaar rond? En dat alles aan de hand van geweldige streetstyle afbeeldingen.

 

Schrijvers: Piera Gelardi en Christene Barberich

Taal: Engels

 

 

 

 

 

2. FASHIONCHICK ON FLEEK

 

Het boek On Fleek is het nieuwste boek van het rijtje en de styleguide van Fashionchick. In het boek vind je meer dan 50 toffe looks van Nederlandse modebloggers. Daarnaast vind je er volop streetstyle inspiratie én de guide geeft antwoord op al jouw modevragen. Kortom, het is een heel inspirerend boek om lekker doorheen te bladeren en nieuwe ideeën uit op te doen.

 

Schrijver: Ellen Snijder

Taal: Nederlands

 

 

 

 

 

3.  CAPTURE YOUR STYLE

 

Capture your style is dé Instagram guide die je wilt hebben. Je leert er namelijk alles over foto’s bewerken en hoe jij je Instagram tot een succes maakt. Maar het staat ook vol heerlijke afbeeldingen van Aimee zelf, waardoor je er alleen al een heleboel fashion inspiratie uit haalt. Dus zelfs als je geen Instagram fan bent is het leuk om doorheen te bladeren.

 

Schrijver: Aimee Song

Taal: Engels

 

 

 

4. COCO CHANEL THE ILLUSTRATED WORLD OF A FASHION ICON

 

Coco Chanel the illustrated world of a fashion icon een geïllustreerde biografie over het leven van Coco Chanel. Je kunt het zien als een volwassen prentenboek die je meeneemt door het geweldige leven van Coco Chanel. Het hele boek staat vol met prachtige illustraties van haar leven en het opbouwen van Chanel. Een heerlijk (prenten)boek om doorheen te bladeren.

 

Schrijver: Megan Hess

Taal: Engels (ook Nederlandse editie beschikbaar)

 

 

 

 

 

 

 

5.  IT

 

Het boek IT kun je zien als het persoonlijke scrapbook van Alexa Chung. Het staat vol met persoonlijke foto’s, tekstjes en tekeningen. Ben je fan van Alexa? Dan is dit boek zeker wat voor jou. Leuk om even doorheen te bladeren, al vinden we niet alles even inspirerend in dit boek. Maar natuurlijk wel een prachtig boek voor op de koffietafel of ergens anders in je interieur.

Schrijver: Alexa Chung

Taal: Engels (ook Nederlandse editie beschikbaar)

 

 

 

 

 

 

 

 

6. HOW TO BE PARISIAN WHEREVER YOU ARE

 

How to be Parisian wherever you are is een stijlgids voor iedere vrouw die erbij wilt lopen als een stijlvolle vrouw uit Parijs. Naast mode gaat het ook over al het andere in het leven: kunst, cultuur, mannen, feestjes, daten, een kater en nog veel meer. En dat allemaal met een unieke Franse kijk. Een heerlijk boek om te lezen en je kunt er nog een heleboel van leren!

 

Schrijvers: Caroline de Maigret en Anne Berest

Taal: Engels (ook Nederlandse editie beschikbaar)

 

 

 

 

 

 

WAT ZIJN JOUW FAVORIETE MUST-HAVE MODE BOEKEN?

Door Willeke Arens

Dit artikel delen

Lees meer