OUTFIT | MODEKRIEBELS SWEATER WEATHER + WINACTIE

Het einde van november nadert alweer, wat gaat de tijd toch snel. En ook al is het officieel nog geen winter, het voelt toch wel echt al zo. Hoe zorg je er voor dat als het buiten koud is, je er nog steeds stylish uitziet? Hoe ga je dit winterweer fashionable rocken? Om je een handje te helpen, hebben we een toffe look van Modekriebels met styling tips voor je samengesteld.

 

SWEATER WEATHER

Hoe zorg je er nou voor dat je met dit koude weer er nog steeds stylish en fashionable uitziet? Heel simpel! Ga voor een comfy en fashionable sweater. De sweater is altijd goed en houd je lekker warm. Zorg er wel voor dat je er eentje kiest die net even anders dan anders is. Zoals de grijze sweater in deze look, met toffe ruffles op de mouwen. Super comfortabel en heerlijk fluffy

 

De sweater kun je met alles combineren. Met een goede (flared) jeans en high heels zoals in deze look, met een mini rok of, als de sweater lang genoeg is, gewoon alleen met een dikke panty en over the knee boots. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden waar je de hele winter mee door kan komen.

 

SNAKE PRINT SCHOUDERTAS

Kunnen we het even over die geweldige tas van deze look hebben? De gucci inspired tas is hartstikke trendy, je kunt hem overal bij dragen én je kunt hem ook nog eens op drie verschillende manieren stylen in je outfit. Losjes in je hand, losjes op je schouder of lekker om je nek heen. En alhoewel het echt een trend van nu is, is het ook een tijdloze trend. Tassen als deze kunnen altijd en raken eigenlijk nooit meer ‘uit’. Tijdloos zwart, van goede kwaliteit en super fashionable. 

 

‘DE GUCCI INSPIRED TAS IS HARTSTIKKE TRENDY, JE KUNT HEM OVERAL BIJ DRAGEN EN JE KUNT HEM OOK NOG EENS OP DRIE VERSCHILLENDE MANIEREN STYLEN IN JE OUTFIT.’

WIN €25 SHOPTEGOED BIJ MODEKRIEBELS (CLOSED)

Wil jij ook een te gekke outfit scoren bij Modekriebels? Dan hebben wij goed nieuws! Je kan namelijk kans maken op €25 shop tegoed van Modekriebels. Meedoen is heel erg makkelijk. Wat moet je er voor doen?

 

  1. Like de Facebook pagina van Modekriebels
  2. Like de Facebook pagina van BFAY
  3. Laat hieronder een reactie achter waarom jij zou willen winnen of welke must-haves je er mee gaat kopen.

 

Je kan meedoen met de winactie tot en met woensdag 6 december. De winnares krijgt op vrijdag 8 december een berichtje van ons. Good luck!

 

Dit artikel bevat gekregen producten

Dit artikel delen

Lees meer