OUTFIT | BUDGET CHRISTMAS LINGERIE + HOE BLIJFT HET MOOI?

Lingerie kopen, het blijft altijd een dingetje. We willen er niet teveel geld aan uit geven, want zoveel mensen zien het niet, maar we willen wel mooie lingerie én kwaliteit. Wist je al dat goedkope lingerie ook heel mooi en kwalitatief kan zijn? Zoals bij Zeeman, je hebt voor minder dan €10 een prachtig (kerst)setje van goede kwaliteit. We helpen je ook een handje om je lingerie zo lang mogelijk mooi te houden. Dat bespaart uiteindelijk ook een heleboel geld.

BUDGET LINGERIE

 

Het setje van de foto’s komt van de Zeeman. Zoals we in ons vorige artikel over Zeeman al zeiden, shoppen bij Zeeman is leuk. En who cares dat jouw lingerie van de Zeeman komt? Het ziet er net zo leuk uit als dat je het ergens anders koopt, het is alleen een stuk goedkoper. Zoals deze bh en slip, die in totaal maar €9.98 kosten. Naast Zeeman is de Primark één van onze favoriete winkels om lingerie te shoppen. Hier hebben ze ook super betaalbare, kwalitatieve lingerie.

 

Met kerst is het leuk om ook de glitter & glamour door te voeren naar je lingerie. En ook al ziet misschien niemand het, je voelt je er wel extra feestelijk door. En daar gaat het uiteindelijk om, toch?

 

‘WHO CARES DAT JOUW LINGERIE VAN DE ZEEMAN KOMT? HET ZIET ER NET ZO LEUK UIT ALS DAT JE HET ERGENS ANDERS KOOPT, HET IS ALLEEN EEN STUK GOEDKOPER.’

TIPS OM JE LINGERIE MOOI TE HOUDEN

 

Als je goed zorgt voor je lingerie, dan gaat het een stuk langer mee. We hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet, zodat jouw lingerie lekker lang mooi blijft. Zo kun je er extra lang van genieten én bespaar je een hoop geld.

 

WASSEN

Was je bh liever niet in de wasmachine, maar met de hand. Als je meerdere bh’s wast in verschillende kleuren is het belangrijk om het niet te lang te laten staan, omdat de kleuren dan kunnen mengen. Nog beter is om de bh’s per kleur te wassen. Spoel je bh daarna uit met koud water en laat hem drogen aan de waslijn of op een handdoek. Wring je bh niet uit, hierdoor kan de vorm uit de bh gaan. Wel is het belangrijk om de cup alvast te vormen.

 

Geen zin om je bh’s met de hand te wassen? Zorg dan dat je de bh in een speciaal waszakje in de wasmachine doet (met de haakjes gesloten). Zorg er daarnaast voor dat je niet te heet wast, ongeveer 30/40 graden. Je kunt ook even op het label van je bh kijken. En niet vergeten: stop je bh nooit in de droger!

 

OPBERGEN

Hoe je de bh’s opbergt als je ze niet draagt is ook niet onbelangrijk. Als je ze vouwt of verfrommeld in het hoekje van je kledingkast legt, dan beschadigen ze een stuk sneller. Zorg er dus voor dat ze op een plank of in een la netjes achter elkaar liggen. Geef ze de ruimte die ze nodig hebben.

 

DRAGEN

Draag jij ook altijd een aantal dagen achter elkaar dezelfde bh? Als je echt goed voor je bh wilt zorgen, wissel dan per dag af. Dit betekent niet dat je bh al na 1 dag gewassen moet, maar dat je niet twee dagen achter elkaar dezelfde bh draagt. Het elastiek in je bh rekt namelijk als je hem draagt. Als je hem de volgende dag met rust laat, dan herstelt hij zich snel weer. En zo heb je een stuk langer plezier van je bh’s!

 

De foto’s zijn genomen in het Design Hotel Modez in Arnhem. Fotografie: Shyama Kalicharan

 

Dit artikel bevat gekregen producten

Dit artikel delen

Lees meer