14X LENTE SCHOENEN VOOR NOG GEEN €40

De lente is eindelijk aangebroken. En dat betekent dat het tijd is voor nieuwe lente schoenen. En of je nou voor nieuwe sneakers, loafers, boots of enkellaarzen gaat, je kan ze allemaal betaalbaar shoppen. Het is handig om te variëren met het kopen van schoenen, zodat je straks niet alleen 10 paar sneakers in je kast hebt staan. Voor een goede basis is een paar sneakers of boots, een paar pumps, een paar loafers en een paar enkellaarzen handig. Zo heb je voor elke gelegenheid de juiste schoenen!

FOTO @FASHIONCHICK

 

Een van de winkels waar je altijd een ruime keuze aan schoenen hebt is de H&M. Je vind er een heleboel betaalbare schoenen, meestal van goede kwaliteit. En omdat de keuze zo ruim is, zit er voor iedereen wel wat bij. Van een basic paar tot aan over de top schoenen die regelrecht van de catwalk lijken te komen. Om je alvast een sneak peek  te geven, hebben we 14 paar toffe lente schoenen van H&M voor nog geen €40 voor je op een rijtje gezet.

 

LOAFERS EN SLIP-INS

Loafers €24,99 / Loafers met studs €17,99 

Slip-ins € 14,99 / Slip-in loafers € 19,99

 

 

 

 

ENKELLAARZEN

 

Enkellaarsjes €34,99 / Enkelboots € 34,99

 

Enkellaarzen € 39,99 / Bikerboots €34,99

 

 

 

 BOOTS EN SNEAKERS

 

Enkelboots met rits € 39,99 / Lakboots € 34,99

 

Plateausneakers €24,99 / Slip-in sneakers € 29,99

 

 

 PUMPS

Pumps met gesp € 34,99 / Pumps € 19,99

 

Bij het aanschaffen van schoenen is het belangrijk dat de schoenen lekker zitten. Het beste is dus om vooraf de schoenen te passen in een fysieke winkel. Wil je toch online schoenen bestellen? Kijk dan goed naar de retourmogelijkheden, zodat je niet een heleboel geld kwijt bent aan het terugsturen van schoenen.

Dit artikel delen

Lees meer