VINTAGE PARADIJS DE IJ-HALLEN IN AMSTERDAM-NOORD

 

WAAROM NAAR DE IJ-HALLEN?

 

De IJ-Hallen is dus de grootste vlooienmarkt van heel Europa, maar wat is er verder zo speciaal aan? Dat leggen we je graag even uit. Allereerst de locatie, het wordt gehouden op de NDSM werf, een oude scheepswerf. Dat geeft een heerlijke en bijzondere sfeer. Niet alleen de locatie zorgt voor de heerlijke sfeer, maar ook de mensen zelf. Of het nou regent of de zon schijnt, bijna alle verkopers zijn altijd vriendelijk. En omdat er zo’n 500 tot 750 kramen zijn, is er genoeg keuze voor iedereen. Kortom, het is echt een belevenis.

 

Als we je nog niet hebben omgepraat om te gaan, dan doen we dat nu. Want wie wil er nou geen kleding shoppen vanaf 50 cent? Ja, dat lees je goed. Je kan er kleding shoppen vanaf 50 cent. De meeste items kan je met een beetje onderhandelen tussen de 50 cent en 5 euro meenemen. Dat wordt dus mega budget shoppen! En omdat bijna de helft van de kramen gevuld is met kleding, schoenen en accessoires, is er genoeg keus voor iedereen.

 

‘Wie wil er nou geen kleding shoppen vanaf 50 cent? Ja, dat lees je goed. Je kan er kleding shoppen vanaf 50 cent.’

 

 

Alles wat je op de IJ-Hallen shopt is tweedehands, dus duurzaam. Je geeft de items die je koopt een 2e leven, in plaats van dat het wordt weggegooid en vernietigd. Je bent dus niet alleen goed bezig voor je portemonnee, je bent ook goed bezig voor de aarde. Laten we allemaal iets minder nieuw kopen en iets meer tweedehands. Zo maken we de samen de wereld een beetje beter.

 

PS. Schrijf je gelijk in op de nieuwsbrief van de IJ-Hallen, zo mis je nooit meer een editie en word je altijd op de hoogte gebracht per mail. Handig!

8 Reacties
 • 14 januari 2018

  Ik ga binnenkort op citytrip naar Amsterdam en mis de vlooienmarkt net met een week! Zo jammer!

 • 14 januari 2018

  ik ben dol op de IJhallen en ga er zeker drie keer per jaar heen. Alles wat je zegt klopt: je bent alleen vergeten te vertellen dat de entree 5 euro is en de rij voor de frietkraam een kilometer lang
  Brood meenemen dus! en die 5 euro, dat maakt echt niets uit, als je voor 1 euro een leuke blouse en voor 3 euro een trui hebt gescoord

 • 14 januari 2018

  Ik heb een aantal jaar in Amsterdam geweest, maar nog nooit naar de Ij-hallen. Ik wil er zeker nog eens naartoe:)

 • 12 januari 2018

  Hoi ,

  Binnenkort ga ik hier weer naar toe. Zo vet daar een whahallaaaa voor mij
  Daarnaast staat een blogartikel over de IJ-hallen ook in mijn blogschema :-)

  Tof geschreven en mooie blog.. Je naam vind ik ook zo leuk, mede omdat mijn nichtje van 2,5 jaar ook Fay heet.

  Groetjes

Laat een reactie achter: