GEK OP FLUFFY? DAN HERKEN JE VAST DEZE 5 DINGEN

Geef maar toe: stiekem zijn wij vrouwen allemaal gek op fluffy. Alles wat fluffy, letterlijk vertaald pluizig, aaibaar, knuffelbaar of zacht is kunnen we niet vanaf blijven. Of dat nou een trui, een bank of een puppy is. Grote kans dat jij de onderstaande 5 dingen ook herkent, want wie houdt er nou niet van fluffy? 

1. Alles wat er zacht uitziet, moet je echt even aaien. De banken bij Ikea, de bontjassen en truien bij H&M en zelfs als je ergens op visite bent voel je stiekem aan de zachte kussens en plaids die zo verleidelijk op de bank liggen. Gewoon, om het even gevoeld te hebben. Niks mis mee toch? 

 

2. Jouw bed (waarschijnlijk een boxspring) ligt vol met heerlijke donsdekens en zachte kussens. Als je eenmaal in bed geploft bent, kom je er nooit meer uit. Het liefst zou je de hele dag blijven liggen in jouw heerlijke, zachte bed. Met Netflix natuurlijk! PS. We hebben wel een tip voor je waardoor je een kwartier langer in bed kan blijven liggen. Check het hier. Dan heb je nog heel even tijd om extra te genieten.

 

3. Je loopt vaker in je onesie of joggingbroek met fluffy trui dan in normale kleding. Tenminste, als je thuis bent natuurlijk. Niks lekkerder dan na een dag werken je strakke skinny jeans of panty’s verruilen voor een heerlijke zachte joggingbroek en fluffy trui. En als je de hele dag thuis blijft, waarom zou je dan normale kleding aantrekken als je ook kan kiezen voor die lekkere fluffy trui en joggingbroek? 

 

‘De hele dag thuis?  Waarom normale kleding als je ook kan kiezen voor een fluffy trui en joggingbroek?’

 

4. Je hebt een zwak voor baby’s en puppy’s. Alles is zo klein, zo lief, zo schattig en vooral zó zacht. Puppy’s hebben vaak een heerlijke zachte vacht, waardoor je ze wel even moet knuffelen, aaien of optillen. En baby’s, als je alleen al kijkt naar die superkleine handjes en voetjes dan smelt je  al. Je moet je best doen om niet de hele dag te blijven knuffelen. Want stoppen, dat lukt gewoon niet als je zo’n kleine vasthebt. 

 

5. Je verzamelt alles wat zacht is. Je bent dan ook een echte hoarder op het gebied van kussens, plaids, huissokken, truien, onesies en ga zo maar door. Ja, je kunt er gewoon geen genoeg van krijgen. En als je in de winkel weer een nieuw plaid ziet, dan moet je hem echt meenemen. Terwijl er al 5 heerlijke plaids thuisliggen. Deze is toch echt anders!

HERKEN JIJ DIT OOK? BEN JIJ OOK ZO GEK OP FLUFFY?

Door Willeke Arens / Fotografie Lisette Arens

Dit artikel delen

Lees meer