WE’RE BACK! WAAROM STOPTE BFAY EIGENLIJK TIJDELIJK?

We hebben goed nieuws voor je! Vanaf vandaag is BFAY weer online, en komen er weer inspirerende artikelen met shop en style tips, budget, fair fashion en nog veel meer. De zomer is, zoals je weet, al een tijdje aangebroken, en je kunt dan ook een heleboel heerlijke zomerse inspiratie verwachten.

 

WAAROM STOPTE BFAY TIJDELIJK?

 

Zoals je misschien al wel weet, zijn er een tijdje geen nieuwe artikelen online gekomen op BFAY. De reden hierachter is best wel persoonlijk, maar we willen hem toch graag met je delen. Om je te laten zien dat niet alles wat je online ziet is wat het lijkt, en dat er achter het ‘perfecte plaatje’ veel meer zit dan je denkt.

 

‘Mijn naam is Willeke, een bijna 20 jarig meisje, en het gezicht achter BFAY. Met veel liefde schreef ik artikelen voor BFAY, maakte ik inspirerende foto’s en was ik altijd actief bezig op social media. Het was mijn grootste hobby. BFAY is ongeveer 1,5 jaar geleden in eerste instantie opgericht om mij uit mijn depressie te halen. En dat lukte, een tijdje. Totdat ik een paar maanden geleden opnieuw in een depressie belandde, en werd opgenomen in een kliniek. De periode in de kliniek heeft mij geleerd hoe je om moet gaan met een depressie, maar ook om weer te kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. En ook al is een depressie niet zomaar over, en kan het zelfs chronisch zijn, ik kan het licht in het leven gelukkig weer zien.’

 

Waarom we dit met je delen? Omdat jij misschien ook wel depressief bent, en je er niet over durft te praten. Omdat jij misschien een andere onbegrepen ziekte hebt, waarvan het voelt alsof je de enige bent. Om ook depressie bespreekbaar te maken. Het is niks om je voor te schamen, het is een ziekte die iedereen kan overkomen.

 

 

‘Waarom we dit met je delen? Omdat jij misschien ook wel depressief bent, en je er niet over durft te praten.¬†Om depressie bespreekbaar te maken.’

 

 

Er komen vanaf nu dus weer een heleboel heerlijke zomerse artikelen online. We hopen je weer zoveel mogelijk te inspireren en te helpen op het gebied van budget en fair fashion.

4 Comments
Leave a Comment: