UNITED WARDROBE: VINTAGE KLEDING KOPEN EN VERKOPEN

Hoeveel van de kleding uit je kledingkast draag je eigenlijk? En hoeveel van die kleding kan best nog wel geld opleveren? Tijd om je kast op te ruimen, je kleding te verkopen en plaats te maken voor nieuwe kleding. Die je dan gelijk op dezelfde website kan aanschaffen, tweedehands. Zo ben je dubbel duurzaam bezig. Je geeft jouw oude kleding een nieuw leven én je koopt ook nog eens tweedehands kleding. Waar dat kan? Op United Wardrobe!

 

FOTO @MODEROSAOFFICIAL

 

WAT IS UNITED WARDROBE?

 

Misschien heb je al eens van United Wardrobe gehoord, maar weet je nog niet precies wat het is. Of je hebt er nog nooit van gehoord, en je bent nieuwsgierig wat het is. United Wardrobe is een sociale marktplaats voor het kopen en verkopen van kleding. Er bestaat al zoveel kleding op deze planeet, dat het hun missie is om tweedehands kleding overal ter wereld de norm te maken. Tweedehands kleding draagt bij aan een betere wereld. En waarom altijd maar nieuw kopen, terwijl er al zoveel leuks is?

 

KLEDING KOPEN

 

Kleding kopen via United Wardrobe is heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken via de website of de app. Daarna kan je tussen de ruim miljoen kledingstukken die er te vinden zijn gaan shoppen. Met zo’n ruime keuze aan maten en stylen zit er voor iedereen wel iets bij.

 

Heb je iets gevonden? Dan kan je het veilig en makkelijk afrekenen met iDeal, Paypal, Creditcard of Bankcontact. Soms kan je ook een bod plaatsen, waardoor je minder hoeft te betalen. Moet de verkoper er wel mee akkoord gaan! Als je vragen over het product hebt, of meer informatie wilt ontvangen, dan kan je een reactie plaatsen onder het product. En als je het product leuk vind, maar nog niet gelijk wilt shoppen, dan kan je het ook altijd nog in je favorieten plaatsen. Er zijn mogelijkheden genoeg.

 

De verzendtijd is 1 tot 5 werkdagen. Je betaald altijd eerst aan United Wardrobe. Die houden het geld vast, totdat jij als koper hebt aangegeven dat je het product veilig hebt ontvangen en goedgekeurd. Dit betekent dat als er iets mankeert of het product er anders uit ziet als op de foto, je het binnen 14 dagen retour kan sturen. Je krijgt daarna je gehele aankoopbedrag terug. Ook als je helemaal niks hebt ontvangen, krijg je het aankoopbedrag terug. Op deze manier kan je veilig producten shoppen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je kan worden opgelicht.

 

FOTO @MODEROSAOFFICIAL

 

KLEDING VERKOPEN

 

Net als kleding kopen, is kleding verkopen op United Wardrobe heel gemakkelijk. Allereerst heb je natuurlijk mooie foto’s van je producten nodig. Zorg dat je altijd een duidelijke aan-foto hebt, eventueel van de voor en achterkant. Zorg ook altijd dat de details mooi op de foto staan. Hoe meer duidelijke foto’s, hoe sneller jouw producten zijn verkocht.

 

Voor producten verkopen heb je natuurlijk ook een account nodig. Als je die hebt, kan je producten toevoegen via menu > product toevoegen. Je kan hier je foto’s toevoegen, de prijs bepalen en meer informatie geven over je product. Let op: Bij de prijs bepalen moet je even goed opletten. Van dit geld gaat 10% naar United Wardrobe, en ook de verzendkosten moet je zelf uit dit bedrag betalen. Denk hier dus goed over na als je de prijs bepaalt.

 

Staan je producten online? Dan kunnen ze elk momenten worden verkocht! Je moet het dan binnen 5 dagen naar de koper opsturen. Zorg dat je altijd je product goed verpakt en verstuurd met een track en trace code, zodat het pakketje niet kwijt kan raken. Je krijgt het adres van de koper via United Wardrobe. Als de koper het product ontvangen en goedgekeurd heeft, wordt het geld binnen 24 uur op je bankrekening gestort. Dit kan tot 14 dagen duren, omdat de koper deze tijd heeft om na te denken of hij het product wilt houden. Op deze manier streeft United Wardrobe naar een duurzame en veilige modewereld.

 

No Comments
Leave a Comment: