Search:

DE TIP OM EEN KWARTIER LANGER IN BED TE KUNNEN LIGGEN

Wist je dat wij vrouwen maar liefst 6 maanden van ons leven besteden aan het kiezen van outfits? Dat betekent dus gemiddeld 17 minuten per dag. Hebben wij niet verzonnen, dit blijkt uit een onderzoek van Marks en Spencer. 17 minuten per dag is ongelofelijk veel, helemaal als je bedenkt dat dat kwartiertje zich meestal s’ochtends vroeg afspeelt. Kom je net uit bed rollen, heb je géén idee wat je vandaag weer aan moet trekken. Daar hebben we een oplossing voor bedacht. En na het lezen van dit artikel kan ook jij lekker elke dag een kwartier langer in bed blijven liggen!

 

‘WIST JE DAT WIJ VROUWEN MAAR LIEFST 6 MAANDEN VAN ONS LEVEN BESTEDEN AAN HET KIEZEN VAN OUTFITS?’

 

De tip die meestal wordt gegeven is: Zoek je kleding een avond van tevoren al op. Voor veel mensen werkt die tip niet, omdat we ons toch vaak kleden op emotie. Vaak heb je als je wakker wordt zin in een hele andere outfit dan die je de vorige avond hebt klaargelegd. Om toch 15 minuten langer in bed te kunnen liggen, hebben wij een tip voor je die wél voor iedereen werkt. Komt ie:

 

MAAK JE EIGEN STYLING BOEK

 

Een styling boek is dé oplossing om elke ochtend een kwartier langer te blijven liggen. We horen je al denken: een styling boek maken, hoe dan? Het is heel simpel, ook jij kan dit prima maken. Pak een mooi notitieboekje erbij en doop het om tot jouw persoonlijke outfit inspiratie en styling boek. Een boek vol met notities, foto’s en misschien zelfs illustraties. Bij elke leuke outfit die je draagt maak je notities of een mirror selfie voor in je styling boek. Zo creëer je een berg aan outfit en fashion inspiratie. Draag jij nu iets wat tof is en waar jij je goed in voelt? Maak een foto, schrijf het op of maar er een toffe illustratie van. Je persoonlijke styling boek is geboren!

 

Leg het styling boek in je kledingkast neer, zo kun je voortaan makkelijk en snel elke morgen je outfit kiezen. Het enige wat je namelijk hoeft te doen s’morgens is het boekje door te bladeren en een outfit uit te kiezen. En dat bespaart toch echt een kwartier tijd!

 

BLIJF JIJ VANAF NU OOK LEKKER EEN KWARTIER LANGER IN BED LIGGEN?

Door Willeke Arens

 

2 Comments
Leave a Comment:

%d bloggers liken dit: