Search:

WEBSHOP REVIEW EVERYTHING5POUNDS

Herken je dat? Dat je iets tegen komt wat echt te mooi lijkt om waar te zijn? Nou, wij hebben zo’n webshop gevonden: Everything5pounds. Een hele betaalbare webshop met toffe kleding, schoenen en accessoires. In dit artikel reviewen we de webshop, want hoe kan het zo betaalbaar zijn? En is de kwaliteit van de producten dan wel goed? PS. Het lezen van dit artikel is op eigen risico. Als je straks een nieuwe verslaving hebt of je bankrekening staat ineens op rood, geef ons dan niet alsjeblieft niet de schuld. 

 

WAT IS EVERYTHING5POUNDS?

Zoals de naam al zegt: Everything5pounds is een webshop waar alles 5 pond kost. Echt alles. Wait, what? Ja, wij hadden ook niet verwacht om ooit zo’n webshop tegen te komen. Alleen het idee al dat je alles voor 5 pond kunt shoppen maakt je enorm hebberig. Want hoeveel paar schoenen in jouw kast heb je nou voor 5 pond weten te bemachtigen? 

 

‘EVERYTHING5POUNDS IS EEN WEBSHOP WAAR ALLES 5 POND KOST. ECHT ALLES. WAIT, WHAT?’

 

Oh, en alsof het nog niet budget genoeg is, hebben ze ook nog een sale. Dan betaal slechts 2,50 pond per item. Zoals ze zelf al zeggen: Cheaper than coffee!

 

HOE KAN HET ZO BETAALBAAR ZIJN?

Waarschijnlijk is dit de eerste vraag die bij je opkomt. Leuk zo’n goedkope webshop, maar hoe kan het? Waren wij ook nieuwsgierig naar dus hebben we voor je uitgezocht. De webshop bestaat uit restpartijen van allerlei (web)shops zoals de Zara, Primark, River Island, Boohoo, Asos etc. De kaartjes worden meestal uit de kledingstukken gehaald, waardoor je niet meer kan zien van welk merk het afkomstig is. Vaak kun je dit nog wel achterhalen door bijv. op het label te kijken. 

 

Tip: Omdat de webshop uit restpartijen bestaat, zijn artikelen vaak maar even beschikbaar. Als je iets wilt bestellen, is het handig om het gelijk te doen.

 

KWALITEIT?

Zoals we net al zeiden, de webshop bestaat uit restpartijen van gewone kledingmerken. De kwaliteit is dan ook gewoon hetzelfde als dat je een bestelling plaatst bij bijv. Zara of Asos. Het kan wel zo zijn dat je een item besteld die bijv. van de Primark afkomstig is. Over het algemeen is die kwaliteit dan net wat minder als de andere (web)shops. 

MINPUNTJES?

Nobody is perfect, dus er zijn ook een aantal minpuntjes. Het eerste minpuntje is dat je niet met IDEAL kunt betalen. Gelukkig is PayPal wel een van de opties. Het 2e en grootste minpunt is het enorme bedrag wat je neerlegt voor de verzending. Wij betaalden 12 dollar voor de verzending. Oplossing? Bestel samen met een vriendin of zus. Dit bespaart je alweer de helft aan verzendkosten. En ja, dat betekend dat je 1 kledingstuk extra voor hetzelfde geld kunt bestellen. Dat is nog een slim omgaan met je geld!

 

ONZE MENING

We kunnen natuurlijk geen review schrijven zonder er zelf een bestelling te hebben gedaan. We hebben 7 items besteld, waarvan 5 kledingstukken en 2 paar schoenen. We hadden de bestelling binnen 3 werkdagen onbeschadigd in huis. De kledingstukken zijn afkomstig van Primark, Zara en H&M, de schoenen zijn van onbekende merken. Eigenlijk zijn we heel tevreden met alles, het ziet er allemaal mooi uit.

 

En als laatste willen we je nog een tip meegeven: Bestel niet teveel. Het lijkt zo goedkoop, maar als je 10 items besteld waarvan 5 miskopen omdat ‘het toch maar 5 pond was’… Ja, dan is het goedkope er een beetje vanaf.

 

WAT VIND JIJ VAN DE WEBSHOP EVERYTHING5POUNDS?

Door Willeke Arens

No Comments
Leave a Comment:

%d bloggers liken dit: