DOL OP DENIM: HET DENIM LOOKBOOK VOL MET OUTFIT INSPIRATIE

Denim, oftewel spijkerstof is een veel gebruikte stof bij kleding. Denim is altijd goed, je kan het overal mee combineren en je kan het vier seizoenen door dragen. In mijn kledingkast is het ook genoeg te vinden, ik draag het graag. Daarom heb ik dit denim lookbook gemaakt vol met outfit inspiratie!

 

Bij denim denken wel al snel aan een spijkerbroek. Maar dit is lang niet het enige kledingstuk dat van deze stof wordt gemaakt. Denk ook eens aan shorts, rokken, jurken, jasjes, shirts, blouses, overalls en zelf accessoires zoals tassen en riemen. Denim is iets wat velen al jaren dragen en waarschijnlijk nog jaren blijven dragen. Het is geen trend items, het kan gewoon altijd. En als iets goed te combineren is, dan is het denim wel. Het kan eigenlijk bij alles en dat maakt het zo leuk. Daarnaast draag je het hele jaar door. Van een spijkerjasje in de lente, een short in de zomer en een spijkerbroek in de herfst of winter.

 

Je kan alle kanten op met denim. Zo heb je de ene keer een spijkerbroek aan in een stoere outfit, terwijl je de volgende dag met diezelfde broek ook een hele schattige of chique outfit kan creëren. En spijkerstof is van zichzelf een hele stevige stof, de kans dat spijkerstof kapot gaat is niet zo groot. Let wel, tegenwoordig zijn er veel goedkopere winkels die helaas wel slechtere kwaliteit spijkerstof maken. Daarom is het soms handig om te investeren in een duurdere spijkerbroek die langer meegaat. Zo heb ikzelf geïnvesteerd in een tweedehands Levi’s jeans en dat bevalt me heel goed!

 

Foto’s in dit artikel zijn eigendom van @seebychristine, @moderosaofficial, @zoevth, @fabiennedumasy, @jasminstyled, @suzziesuee, @lauravdw, @sannerusscher, @diamondsfordimes, @claudiaxh, @anewjacket, @racheljames__ en @noahfleur.

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg BFAY dan via Facebook en Instagram.
No Comments
Leave a Comment: