11 CHINESE BUDGET FASHION WEBSHOP AANRADERS

Grote kans dat jij weleens een bestelling hebt geplaatst op Ali Express. Of een heleboel bestellingen. Yes, we are guilty. Maar wist je dat er nog veel meer toffe Chinese webshops te vinden zijn? Je moet ze alleen even weten. Daarom hebben we de 11 Chinese budget fashion webshop aanraders voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij lekker overal een kijkje nemen én budget fashion shoppen.

ALI EXPRESS

 

Ja, deze kennen we allemaal. Ali Express is dan ook wel de bekendste en één van de grootste webshop uit China. Het is een mega groothandel, dus je vind een heleboel kleine webshops met scherpe prijzen in 1. Naast kleding vind je er ook tassen, schoenen en een heleboel sieraden. De prijzen van de sieraden beginnen, houdt je goed vast, al vanaf €0,01. Ja, dat is dus eigenlijk een soort van gratis! Let er wel op dat je niet alles koopt omdat het toch goedkoop is, uiteindelijk zit je dan alleen maar met veel spullen die je toch niet gebruikt of draagt. En dat is natuurlijk zonde.

 

‘De prijzen van de sieraden beginnen, houdt je goed vast, al vanaf €0,01. Ja, dat is dus eigenlijk een soort van gratis!’

 

 

SHEIN

 

Shein is, zoals ze zelf zeggen, your online wardrobe wonderland. Zijn wij het helemaal mee eens. Ze verkopen kleding, schoenen, sieraden en accessoires met verschillende prijscategorieën. De meeste items zijn best wel budget, maar soms betaal je er ook gewoon H&M of Zara prijzen voor.

 

Wil je eens wat anders dan wat er in de Nederlandse winkelrekken hangt? Dan moet je zeker even een kijkje nemen. Je vindt er namelijk een heleboel aparte items die je hier niet zo snel vindt. Ook als je houdt van trendy, basic of glitter zit er wat voor je bij. Shein verkoopt namelijk zoveel verschillende items, dat er voor iedereen wat bij zit.

 

ROMWE

 

Romwe, vergelijkbaar met Shein, verkopen ook kleding, schoenen, tassen & accessoires. De webshop is lekker betaalbaar en ook hier kan je items scoren die net even anders dan anders zijn. Ook leuk: er komen dagelijks een heleboel nieuwe producten online. Zo blijft shoppen altijd verassend leuk.

 

Het enige minpuntje aan deze webshop is dat er best veel kleding op de afbeeldingen staat zonder een model. Hierdoor kun je dus niet zien hoe de items vallen.

 

YESSSTYLE

 

De webshop Yessstyle is leuk voor de mommy’s onder ons. Naast vrouwenkleding verkopen ze er namelijk ook kinderkleding. Je vind er een heleboel kleding in verschillende maten voor boys en girls die echt te leuk zijn. Zo kan je ook voor je kleine heerlijk betaalbaar shoppen.

 

ROSEGAL

 

Dames met een maatje meer opgelet: De webshop Rosegal verkoopt ook plus size fashion.  Dus als je op zoek bent naar betaalbare kleding wat er ook nog eens leuk uitziet, neem dan zeker even een kijkje.

 

En voor de beauty addicts onder ons: Je vind er ook een hele beauty afdeling met te gekke hebbedingetjes. Zoals toffe make-up kwasten, gekke sponsjes en een heleboel andere leuke dingetjes.

 

En verder

 

LET OP

 

Als laatst geven we je ook een kleine waarschuwing mee. Wees voorzichtig met het plaatsen van bestellingen op Chinese webshops. Webshops zoals Ali Express verkopen ook een heleboel nagemaakte items. Hier kan je een flinke boete voor ontvangen! Ook kan het zijn dat er extra kosten door de douane in rekening worden gebracht. Let daarnaast goed op de maten, Chinese maten vallen soms heel anders dan dat wij hier gewend zijn. En lees de recensies goed door, de kwaliteit kan soms ook flink tegenvallen. 

 

 

WELKE CHINESE WEBSHOPS KEN JE AL OF BESTEL JE WELEENS WAT?

 

Door Willeke Arens

No Comments
Leave a Comment: