Search:

STEEL DE STYLE VAN STYLE ICOON ANNA NOOSHIN

Anna Nooshin, wie kent haar niet? Het is één van onze grootste inspiratiebronnen én style iconen. Ze heeft een geweldige style en draagt altijd toffe looks. Hoog tijd om eens dieper in te gaan op haar style. Wil je er net zo stylish bijlopen als Anna Nooshin zelf? We hebben een aantal goede tips voor je op een rijtje gezet, zo steel jij de show.

WIE IS ANNA NOOSHIN?

 

Anna, oftewel Anna Nikbakht Nooshin is een 30 jarige schoonheid én girlboss. Op 7 jarige leeftijd vluchtte ze met haar ouders en zusje naar Nederland toe. Toen ze 24 was startte ze het online magazine NSMBL, een groot succes. Anna heeft 2 boeken geschreven: On life en On top, allebei echte aanraders om te lezen. Daarnaast heeft ze haar eigen YouTube kanaal, presenteert ze bij RTL en zit ze in de jury van het TV programma Holland’s Next Topmodel. Ook heeft ze een lingerielijn  en bikinilijn voor Hunkemöller en een sieradenlijn voor Anna+Nina op haar naam staan. Ja, wat kan Anna eigenlijk niet?

 

ANNA’S STIJL

 

Anna heeft een hele diverse stijl. En wat ze ook draagt, ze rockt het! Felle kleuren, gekke printjes, echte eyecatchers. Anna Nooshin kan het allemaal hebben. Maar ze draagt ook gewoon zwarte basics, witte blouses, jeans en sneakers. Toch zijn de outfits van Anna altijd speciaal, en net even anders dan anders. Een beetje lef heb je er zeker voor nodig.

 

‘Anna heeft een hele diverse stijl. En wat ze ook draagt, ze rockt het! Felle kleuren, gekke printjes, echte eyecatchers. Anna Nooshin kan het allemaal hebben.’

 

De laatste tijd spotten we regelmatig de kleur geel bij Anna, een kleur die perfect bij haar huid en haar past. Daarnaast draagt ze vaak een luipaard dierenprintje. En we vinden vaak een item van het merk Gucci terug in haar look. Sweaters, t-shirts, broeken, tassen. She’s got it all. Gelukkig zijn er ook veel Gucci inspired artikelen te vinden, zodat we Anna’s style budget na kunnen bootsen.

 

‘De laatste tijd spotten we regelmatig de kleur geel bij Anna, een kleur die perfect bij haar huid en haar past.’

STEEL DE STYLE VAN ANNA NOOSHIN

 

Wil jij er net zo stylish bij lopen als Anna? Dan hebben we een aantal tips voor je:

  • Wees niet bang om op te vallen. Twee felle kleuren of gemixte printjes in één outfit? Glitters en franjes? Het kan allemaal. Zoek de grenzen van je comfort zone op, en ga er eens lekker overheen.
  • Draag opvallende schoenen. De looks van Anna zijn vaak al opvallend, maar ze combineert het vaak ook nog met een toffe of gekke schoen. Of, zoals hierboven op één van de afbeeldingen, met een hoge sok in haar sneakers. Dat geeft net een twist aan je basic sneakers!
  • Style je look af met sieraden. Anna draagt veel sieraden, met name oorbellen, horloges en kettingen. Kies voor een statement oorbel en verschillende kettingen bij elkaar, dat maakt je look helemaal af.
  • Net zo klein als Anna? We zien Anna vaak goedgehakt over straat lopen. Zo schiet je gelijk heel wat centimeters de lucht in. Ben je wat langer? Ook  dan kan een hakje heel leuk zijn.

 

‘We zien Anna vaak goedgehakt over straat lopen. Zo schiet je gelijk heel wat centimeters de lucht in.’

 

  • Be confident with your body. Anna laat graag een stukje bloot in haar look zien. Een mini rok met blote benen, een stukje buik of een laag uitgesneden top, ze rockt het allemaal.
  • Denim it is. Zorg voor een aantal goede jeans en een spijkerjack in je kast, die kan je overal bij combineren. We zien Anna regelmatig in een jeans, meestal één met scheuren en gaten erin.
  • Vervang je altijd zwarte handtas in voor een blauw, rood of geel exemplaar. Anna heeft namelijk vaak een gekleurde handtas in haar look verwerkt.
  • Last but not least: Wees jezelf. Draag een look waar jij je goed in voelt. Dit straal je uit! Anna’s style is lekker anders dan anders, en daar houden we van. Anna ook trouwens!

Bron afbeeldingen: Instagram Anna Nooshin

WAT VIND JIJ VAN ANNA NOOSHIN & HAAR STYLE?

Door Willeke Arens

%d bloggers liken dit: