6 TIPS OM GOEDKOOP KLEDING TE KOPEN VIA UNITED WARDROBE

Kleding kopen via United Wardrobe, wij zijn er gek op. Door het ruime aanbod en het gericht zoeken is het heel fijn shoppen. Alle kleding is tweedehands, en dus duurzaam. En je kan al kleding kopen vanaf €1, dus het is ook nog eens lekker betaalbaar. Wil jij weten hoe je goedkoop kleding kan kopen via United Wardrobe? Lees dan onze 6 handige tips hieronder!

Heb je nog geen idee wat United Wardrobe is? Klik dan hier, dan leggen we je dat eerst even uit. 
SORTEREN OP PRIJS

Op United Wardrobe kan je op verschillende dingen filteren, zo ook op prijs. Zo kan je precies bepalen tot welk bedrag je wilt uitgeven. Wil je graag een nieuw shirtje onder de €5? Dan zet je de prijs van €0 tot en met €5. Let op: deze prijs is exclusief verzendkosten en administratiekosten, dit komt er nog bij.

 

GEEN VERZENDKOSTEN OF ADMINISTRATIEKOSTEN

De administratiekosten op United Wardrobe zijn €1,99 per bestelling, en de verzendkosten liggen per product tussen de €0,87 en de €6,50. Maar op sommige dagen hoef je geen administratiekosten te betalen, wat dus €1,99 korting op je bestelling is. Daarnaast betaal je op sommige dagen niks of maar 99 cent voor UPS verzendkosten, in plaats van €3,50. Als het product wat jij graag wilt hebben de mogelijkheid heeft om te versturen via UPS, bespaart dit natuurlijk ook een paar euro. Let op: UPS verstuurt niet naar jouw huis, maar naar een ophaalpunt bij jou in de buurt.

BIEDEN

Op United Wardrobe heb je bij sommige producten de mogelijkheid om te bieden. De verkoper bepaalt zelf of dit kan, daarom kan dit niet bij elk product. Als de verkoper akkoord gaat met je bod, heb jij het product dus voor minder. Kan je niet bieden, maar had je wel een iets lagere prijs in gedachten? Je kan dit natuurlijk altijd netjes vragen in de reacties bij het product. Wie weet past de verkoper de prijs voor je aan!

 

BUNDELBOD

Heb je een verkoper gevonden die meer leuke items te koop heeft staan? Breng dan een bundelbod uit, door meerdere producten van dezelfde verkoper te bundelen kun je tot wel 60% korting krijgen. En zo hoef je ook maar één keer verzendkosten te betalen. Dat is dus dubbel besparen!

OPSLAAN IN FAVORIETEN

Sla alle producten die je leuk vindt op in je favorieten. Zo krijg je een melding als het product in prijs is verlaagd. Vaak gebeurt dit als het product er al een tijdje op staat, om zo de kans op verkopen groter te maken. En zo kan jij het product dus vanzelf voor minder kopen!

 

DE UW OUTLET

Zelfs United Wardrobe heeft een outlet. Als je kleding na 7 dagen nog niet is verkocht, stelt UW een nieuwe productprijs voor. Als je dit als verkoper accepteert, staan je product 3 dagen lang in de UW OUTLET. Zo kan je als koper het product dus voor minder kopen. Dat kan soms best wel veel geld schelen. Ook handig om te weten: als een product uit je favorieten een outlet prijs heeft gekregen, krijg je hier ook een melding van. Weet je gelijk wanneer je het voor minder kunt kopen!

 

NIEUWE FUNCTIE: OPHALEN IN DE BUURT

Ken jij de nieuwste functie van UW al? Hiermee kan je de kleding die in jouw buurt wordt verkocht, ophalen bij de verkoper. Als je zoekt via ‘in de buurt’ kan je in je eigen omgeving zoeken naar kleding. Dit scheelt natuurlijk flink, want bij ophalen hoef je natuurlijk geen verzendkosten te betalen. Daarnaast is het ook milieubewuster om het zelf op te halen, het product hoeft niet te worden ingepakt en er hoeft geen busje te rijden om jouw product te bezorgen. Dubbel winst dus! Oh, en met deze nieuwe functie erbij, zijn het dus eigenlijk 7 handige tips geworden. Vind je vast niet erg!

 

 

Foto’s in dit artikel zijn eigendom van @racheljames__

BFAY is het Nederlandse online magazine over budget en fair fashion. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe artikelen? Volg ons dan via Facebook en Instagram.
No Comments
Leave a Comment: