Even voorstellen: wie is het gezicht achter BFAY?

BFAY bestaat deze week alweer 4 jaar! Ondanks ik niet altijd even actief ben geweest in de afgelopen jaren, vind ik het nog steeds heel erg leuk om hiermee bezig te zijn. En omdat er veel is veranderd, leek het mij leuk om mijzelf weer eens voor te stellen. Ben jij altijd al benieuwd geweest naar het gezicht achter BFAY? Lees en kijk dan snel verder!

 

Gezicht achter BFAY

Het gezicht achter BFAY

Hi, mijn naam is Willeke en ik ben het gezicht achter BFAY. Ik ben 22 jaar en woon in Veenendaal, een plaats in midden Nederland. Op dit moment woon ik nog bij mijn ouders, maar in de weekenden logeer ik altijd gezellig bij mijn vriend. 

 

Waarom ben ik BFAY begonnen?

Vier jaar geleden ben ik met BFAY begonnen omdat ik het leuk vind om mensen te helpen en te inspireren, maar vooral omdat ik zolang ik mij kan herinneren gek ben op mode en kleding. Wat vroeger begon met barbies aankleden en zelf veel verkleden, ging over in kleding ontwerpen, moodboards maken en later ook mijn eigen kleding maken. Nu uit ik mijn liefde voor mode vooral in BFAY.

 

Daarnaast ben ik al sinds mijn eerste keer kleedgeld een echte koopjesjager. De sale liet ik nooit aan mij voorbij gaan, ik was gek op de Primark en ik kocht kleding op de IJ-Hallen (een vlooienmarkt) voor €1 of €2 per kledingstuk. Niet zo gek dus dat ik BFAY ben begonnen als online magazine over betaalbare mode.

 

BFAY is mijn creatieve uitlaatklep geworden waar alles wat ik leuk vind samenkomt: content maken, inspiratie opdoen, artikelen schrijven, social media, vormgeving, fotograferen of zelf op de foto gaan, inspirerende beelden zoeken en gebruiken en alles wat er nog meer bij komt kijken. Het blijft leuk om te doen!

 

Gezicht achter BFAY

Van Primark naar tweedehands kleding

Wel is er veel veranderd in de afgelopen jaren. Waar ik aan het begin van BFAY nog met volle tassen uit de Primark kwam en elke maand een bestelling plaatste bij H&M, koop ik nu al mijn kleding tweedehands. Online via Vinted of in kringloopwinkels. Dit ben ik gaan doen toen de kledingindustrie mij steeds meer tegen is gaan staan. Er is veel uitbuiting en oneerlijkheid, daarnaast is de mode industrie ook één van de vervuilendste industrieën op aarde. Nieuwe kleding kopen bij merken die hier aan meededen voelde niet meer goed. Daarom besloot ik al mijn kleding, op lingerie en basics na, tweedehands te gaan kopen.

 

Toen ben ik ook begonnen met duurzame artikelen te schrijven. Ik hoop je hiermee te inspireren om bewuster je kleding te kopen, maar ook om je te laten zien dat duurzamer kleding kopen helemaal niet moeilijk of duur hoeft te zijn. Het gaat dus niet meer alleen over betaalbare, maar over duurzame mode op BFAY. Zo hoop ik dat er steeds meer aandacht komt voor duurzame mode!

 

Gezicht achter BFAY

Wat ik doe in het dagelijks leven? Op dit moment volg ik een online marketing opleiding. Omdat ik mijn opleiding na de middelbare school door omstandigheden niet heb kunnen afmaken, ben ik weer begonnen aan een nieuwe opleiding. Zo hoop ik binnenkort toch mijn diploma te hebben! Daarna zou ik graag aan de slag willen gaan als online marketeer.

 

En wat ik graag doe in mijn vrije tijd? Naast BFAY ga ik het liefst naar kringloopwinkels of markten, wandel ik graag in de natuur, kijk ik films en series, verzamel ik edelstenen en ben ik gek op reizen en op vakantie gaan.

 

Heb je nog vragen of zou je nog iets graag willen weten? Laat hieronder gerust een reactie achter.

 

 

Liefs,

Willeke

 

Geen reacties
Laat een reactie achter: