Dit is het grote voordeel van beugelloze bh’s

Let’s talk about lingerie! Ken je dat heerlijke gevoel, dat je na een lange dag eindelijk je bh uit kan trekken? Ik denk dat dit voor veel vrouwen herkenbaar is. Voor mij in ieder geval wel. Maar nu  heb ik er een oplossing voor gevonden: bh’s die zo lekker zitten dat je niet eens voelt dat je er eentje aanhebt. En dan heb ik het over beugelloze bh’s.

 

Beugelloze bh's

 

Lingerie is de basis van je outfit. Het is belangrijk om erbij stil te staan, want het bepaalt namelijk hoe je erbij loopt. Allereerst moet lingerie goed zitten, te groot of te klein zit niet lekker en omdat het niet mooi aansluit zie je dit. Daarnaast vindt ik het ook niet mooi als je lingerie onbedoeld ziet zitten, bijvoorbeeld omdat je een doorschijnend t-shirt draagt. Zorg dus altijd dat je een goede bh hieronder aantrekt. En zelf vindt ik het ook altijd fijn om mooi of sexy lingerie te dragen. Ondanks dat het meestal niet gezien wordt door anderen, doet het toch wat met je. Je straalt meer zelfvertrouwen uit.

 

Beugelloze bh's

 

Naast dat mooi lingerie dragen fijn is, vind ik het ook belangrijk dat het comfortabel zit. En dat is soms nog wel een dingetje bij bh’s. Totdat ik de beugelloze bh ontdekte. Het grote voordeel van een beugelloze bh is dat het echt mega comfortabel zit. Je voelt niet eens dat je een bh aan hebt. En ook beugelloze bh’s kunnen heel erg mooi zijn, dus aan schoonheid hoef je hiervoor niks in te leveren. Nu denk ik wel dat als je wat grotere borsten hebt, je dit misschien niet fijn vindt omdat je wat meer ondersteuning nodig hebt. Maar omdat ik geen ondersteuning van een bh nodig heb, is een beugelloze bh echt een uitkomst. Ik ben in ieder geval fan!

 

Beugelloze bh's

Draag jij weleens beugelloze bh’s?

Dit artikel delen

Lees meer