WE HEBBEN DE OPLOSSING TEGEN SOKKEN KWIJTRAKEN

Hoe vaak ben jij sokken kwijt na een wasbeurt? Het lijkt wel alsof er elke wasbeurt op magische wijze een aantal sokken verdwijnen. En dan heb je al snel nog maar een paar zielige, losse sokken in de kast liggen. Waar de verdwijnende sokken blijven? Dat zullen we nooit weten. Maar, we hebben wel een oplossing gevonden voor dit probleem: Button Right.

 

BUTTON RIGHT

 

Button Right heeft een geweldige oplossing bedacht voor kwijtrakende sokken in de wasmachine. Op elke rechtersok vind je een knoopje en op elke linkersok vind je een gaatje, waardoor je de sokken aan elkaar kan knopen. Dat is geweldig, want zo kunnen ze elkaar nooit meer kwijtraken in de wasmachine. Vanaf nu ben je dus echt nooit meer je sokken kwijt.

 

Naast dat de sokken heel handig zijn, zijn ze ook nog eens erg stylish. Ze mogen dus best gezien worden in je outfit! Hieronder vind je alvast wat styling inspiratie, waar de sokken de outfit een toffe touch up geven. Ben jij ook klaar met sokken kwijtraken in de wasmachine? Shop dan snel hier jouw eigen paar Button Right sokken. 

 

‘VANAF NU BEN JE DUS ECHT NOOIT MEER JE SOKKEN KWIJT.’

Dit artikel bevat gekregen producten

Dit artikel delen

Lees meer