Betaalbare look-a-likes van Dr. Martens onder de €50

Dr. Martens, wie kent ze niet? Ze verkopen geweldige schoenen die je tegenwoordig overal ziet. Op social media, op blogs, op straat en in de winkels. Maar, hoe leuk deze schoenen ook zijn, ze zijn best wel prijzig. Je legt voor een paar al gauw tussen de €100 en €250 neer. En dat geld heeft niet iedereen over voor een paar schoenen. Daar heb ik wat op bedacht!

 

Dr. MartensDeze foto is eigendom van @zoevth

 

Tegenwoordig bestaan er gelukkig een heleboel schoenen die geïnspireerd zijn op Dr. Martens. Zo heb je ongeveer dezelfde schoenen, maar voor een stuk minder geld. Zo heb ik een aantal betaalbare look-a-likes voor je opgezocht, die (bijna) net zo leuk zijn als de echte Dr. Martens. En allemaal voor nog geen €50 per paar. Zo maak je nieuwe schoenen toch betaalbaar.

 

Dr. Martens look-a-likes

 

Boots €29,99 – H&M (verkrijgbaar in mat zwart, glimmend zwart, bordeauxrood en donker kakigroen)

Enkelboots zwart €34,99 – H&M 

Anna Field veterboots €49,99 – Zalando (verkrijgbaar in zwart en rood)

New look wide fit veterboots vanaf €32,99 – Zalando (verkrijgbaar in zwart en donkerrood)

Dockers by Gerli veterlaasjes €49,90 – About You (verkrijgbaar in wit, zwart, rood, roze en donkerbruin)

Marco Tozzi veterlaarsjes €49,00 – About You (verkrijgbaar in mat zwart en glimmend zwart)

Scapino veterboots met slangenprint zwart €39,99 – Wehkamp

TwoDay leren veterboots van €54,99 voor €49,99 – Scapino

 

Zelf heb ik, na een aantal jaren op geïnspireerde Dr. Martens te hebben gelopen, een paar echte voor mijn verjaardag gekregen vorig jaar. Wil jij ook echte Dr. Martens? Dan heb ik een bespaar tip voor je: Een poosje Googelen kan je een hoop geld schelen. Zoek op kortingscodes voor bepaalde webshops die Dr. Martens verkopen of kijk of ze ergens in de aanbieding zijn. Dit speurwerk kan je makkelijk een heleboel tientjes besparen. Zo heb ik mijn Dr. Martens ook met flinke korting gescoord.

Dit artikel delen

Willeke Arens

Willeke Arens

Hi! Ik ben Willeke, founder van BFAY. Met mijn passie voor duurzame en tweedehands kleding hoop ik jou te helpen en te inspireren om bewuster en duurzamer met kleding om te gaan!