5 REDENEN WAAROM JE DEZE ZOMER VOOR HET BADPAK GAAT

Bij de zomer denk je al snel aan warm weer, reizen en zwemmen in de zee of het zwembad. En daar hoort natuurlijk een bikini of badpak bij. En hoewel bikini’s heel erg leuk zijn, kan je ook eens kiezen om voor een badpak te gaan. Hieronder geven we je 5 redenen waarom je deze zomer voor het badpak kan gaan!

 

 

  • Een badpak kan je dragen als kledingstuk. Trek een short of rokje aan over je badpak, en je hebt gelijk een look. Super makkelijk, en toch heel stijlvol. Zo kan je naar het strand, zonder dat je je nog om hoeft te kleden. Maar ook als je naar een stadje, even langs de supermarkt of een dagje weg gaat, kan je gewoon lekker je badpak dragen.

 

  • Een badpak kan bij elk figuur. Als je een voller figuur hebt, kan een badpak je helpen om zelfverzekerder naar het strand toe te gaan. Je ziet tenslotte minder blote huid dan met een bikini. Welk figuur je ook hebt, een badpak staat je altijd goed. Iedereen kan hem rocken!

 

‘Welk figuur je ook hebt, een badpak staat je altijd goed. Iedereen kan hem rocken!’

  • Een badpak is sexy. Je hebt zoveel verschillende soorten badpakken, dat een decolleté of een open rug ervoor zorgen dat een badpak ook mega sexy kan zijn. Accentueer de delen van je figuur waar jij blij mee bent, en kies voor een exemplaar wat bij jou past.

 

  • Een badpak geeft zelfvertrouwen. Hoe vaak moet jij even je bikini goed doen, omdat hij tijdens het zwemmen verschuift? En hoe vaak staar jij naar het allerkleinste vetrolletje op je buik, als je aan de rand van het zwembad zit? We kennen het allemaal, een bikini geeft nou eenmaal struggles. Als je voor het badpak gaat heb je daar geen last van, en is dat voorgoed verleden tijd.

 

 

  • Een badpak is anders. Hoewel het badpak al een tijdje mega trendy is, dragen de meeste vrouwen nog steeds een bikini. Als jij voor het badpak gaat, ben je net even anders dan de rest. Je kan je eigen style dragen en  je bent ook nog eens super fashionable. En dat is alleen maar leuk toch?

Dit artikel delen

Lees meer