Duurzaam kleding kopen

Wil je graag (beginnen met) duurzaam kleding kopen? Dat kan lastig zijn, want waar vind je duurzame kleding en hoe weet je of een merk duurzaam is? Daar help ik je graag bij. Hier vind je duurzame shop inspiratie, maar ook tips over hoe je zelf kan leren duurzame merken te herkennen. Ben je op zoek naar duurzame kledingmerken of meer shop inspiratie? Bekijk dan ook het merkenoverzicht of het shopping gedeelte van BFAY!

Betaalbare duurzame kleding

8 tips voor betaalbare duurzame kleding (ja, het kan!)

Wil jij graag duurzaam je kleding kopen? Maar vind je dit lastig, omdat je denkt dat het veel te duur voor je is? Dan zijn hier 8 tips voor betaalbare duurzame kleding. Want ja, het kan echt! Ook als je om wat voor reden dan ook een lager budget hebt voor kleding, kan je deze tips goed toepassen! 

Lees verder
New Angels

Aanrader: de hennep t-shirts van New Angels

Duurzame materialen zoals biologisch katoen, gerecycled polyester en biologisch linnen kennen we inmiddels allemaal wel. Maar wist je dat er ook kleding gemaakt wordt van hennep? Tijd om meer te weten te komen over dit materiaal! Ik vertel je graag meer over de hennep t-shirts van het duurzame kledingmerk New Angels.

Lees verder
Duurzame basics voor in de lente en zomer

Shop: duurzame basics voor in de lente en zomer

Basics zijn essentieel in elke kledingkast. Het zijn, zoals de naam al zegt, een soort basiskledingstukken in je kast. Je kan er altijd op terugvallen, outfits mee maken en met alles combineren. En wist je dat je basics ook heel goed duurzaam kan shoppen? In dit artikel deel ik graag een aantal mooie duurzame basics met je. 

Lees verder
Duurzame kleding op kledingrek

Duurzaam kleding kopen: 6 tips om hiermee te beginnen

Wil je graag duurzaam kleding kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je hier op de goede plek! Want beginnen met duurzamer kleding kopen is een stuk makkelijker dan je denkt. In dit artikel neem ik je mee aan de hand van 6 handige tips waardoor je gemakkelijk kan beginnen.

Lees verder